Οι BLACKPINK ανακηρύχθηκαν Διασκεδαστές της Χρονιάς 2022 από το TIME

BLACKPINK-15622803216-1068x712-1

Οι BLACKPINK ανακηρύχθηκαν Διασκεδαστής της Χρονιάς από το TIME τη Δευτέρα (5 Δεκεμβρίου) και με μια συνοδευτική συνέντευξη μας μίλησαν για αυτή τη σημαντική χρονιά τους.

«Κάναμε πολλή δουλειά για να μπορούμε να μοιάζουμε με σούπερ γυναίκες», είπε η Jennie για το γκρουπ κοριτσιών K-pop, που πέρασαν το 2022 κάνοντας το ντεμπούτο τους στα βραβεία στις ΗΠΑ, εμφανίζοντας στα MTV Video Music Awards, κυκλοφορώντας το δεύτερο άλμπουμ τους Born Pink. , ξεκινώντας μια παγκόσμια περιοδεία και φτάνοντας σε νέα ύψη στα charts του Billboard. «Είμαστε πολύ φυσιολογικά κορίτσια, στο τέλος της ημέρας».

Όταν πρόκειται για το γιατί η τετράδα έχει ιδιαίτερη απήχηση με τα BLINK σε όλο τον κόσμο, η Rosé επεσήμανε τη φυσική πολυπολιτισμικότητά τους που προέρχεται από την Αυστραλία, την Ταϊλάνδη, τη Νότια Κορέα και τη Νέα Ζηλανδία (από τη Σεούλ). «Όλες είμαστε από διαφορετικούς πολιτισμούς». είπε, προσθέτοντας ότι οι διαφορές του γκρουπ είναι «μόνο ένα συν» όταν δημιουργούν μουσική μαζί.

Τώρα που οι BLACKPINK ολοκλήρωσαν το σκέλος της τρέχουσας Born Pink World Tour τους στις ΗΠΑ, θα περάσουν τον υπόλοιπο χρόνο κάνοντας στάσεις στην Ευρώπη προτού κατευθυνθούν στην Ασία, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία το 2023. «Το να μπορώ να επιστρέψω με την ομάδα Η περιοδεία και η γνωριμία με τους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο ήταν αποκορύφωμα», είπε η Lisa στο περιοδικό, ενώ η Jennie πρόσθεσε ότι η κύρια εστίασή της ήταν «να μην κοιτάζει μπροστά και να απολαμβάνει την κάθε μέρα, γιατί γίνεται υπερβολικά συντριπτική όταν αρχίζουν να σχεδιάζουν για ένα χρόνο η δύο χρόνια μπροστά».

Την περασμένη εβδομάδα, οι Jennie, Lisa, Jisoo και Rosé έριξαν το πρώτο επεισόδιο της νέας τους διαδικτυακής σειράς “Born Pink Memories” δίνοντας στους θαυμαστές μια ματιά στα παρασκήνια της ιδέας φωτογράφησης για τη μουσική “Pink Venom”.

🗓️ 07 Dec 2022

Related Articles