Οι Black Eyed Peas κυκλοφορούν το video clip του «Bailar Contigo» σε συνεργασία με τον Daddy Yankee

black-eyed-peas-7882837

Οι Black Eyed Peas δε σταματάνε να βγάζουν επιτυχίες. Από το τελευταίο τους album “Elevation” έχουν ήδη ξεχωρίσει τα “Don’t You Worry” και “Simply The Best” και τώρα ήρθε η ώρα να ακουστεί το νέο τους single “Bailar Contigo”.

Το ανατρεπτικό single αποτελεί μια ξεχωριστή στιγμή από το ένατο άλμπουμ των Black Eyed Peas.Έρχονται από έναν άλλο γαλαξία και προσγειώνονται στη Γη για να μοιραστούν μαζί μας το music video για το νέο τους τραγούδι σε συνεργασία με τον Daddy Yankee.

Αποτυπώνοντας το όραμα του will.i.am και του σκηνοθέτη noMSG, το βίντεο κλιπ το «Bailar Contigo» είναι ένα animation νέας γενιάς με μοναδική χορογραφία, breakdancing, στο οποίο οι Black Eyed Peas και ο superstar Daddy Yankee εμφανίζονται με τη μορφή avatars.

Το βίντεο κλιπ έχει ως στόχο να αιχμαλωτίσει το κοινό σε μια νέα διάσταση, με τους Black Eyed Peas να σπάνε δημιουργικά το κατεστημένο, όπως μόνο αυτοί ξέρουν. Το «Bailar Contigo» παραμένει μέχρι σήμερα ένα από τα αγαπημένα τραγούδια του κοινού μέσα από το «Elevation», έχοντας συγκεντρώσει περισσότερα από 20 εκατομμύρια streams, ενώ το άλμπουμ έχει ξεπεράσει τα 313 εκατομμύρια streams.

Το «Elevation» κυκλοφόρησε στα τέλη του 2022 και περιλαμβάνει 15 τραγούδια που μας ταξιδεύουν σε μια περιπέτεια του μέλλοντος που δεν γνωρίζει σύνορα μέσα από μουσικά είδη όπως hip-hop, latin, R&B, electronic και trap. Οι Black Eyed Peas εδραιώνουν τους μουσικούς ορίζοντές τους και δημιουργούν για άλλη μια φορά κάτι φρέσκο.

Το συγκρότημα μας έδωσε μια αίσθηση σχετικά με όσα μπορούσαμε να περιμένουμε από το «Elevation» με το πρώτο single, «Don’t You Worry» σε συνεργασία με τη Shakira και τον David Guetta, το οποίο έχει ξεπεράσει τα 196 εκατομμύρια streams στο Spotify και τις 160 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Το νέο κεφάλαιο των Black Eyed Peas με το «Elevation» είναι εδώ και το συγκρότημα σας προσκαλεί μαζί του για να φτάσει στο επόμενο επίπεδο.

🗓️ 04 Apr 2023

Related Articles