Οι Bicep θα επισκεφθούν την Αθήνα για ένα μεγάλο ηλεκτρονικό live show

Bicep-announce-new-single-Water

Το φανταστικό δίδυμο BICEP Andrew Ferguson και Matthew McBriar ετοιμάζουν μια συναρπαστική συναυλία στην Αθήνα στο Faliro Sports Pavilion την άνοιξη του 2023.

Πλέον ως κυρίαρχοι της παγκόσμιας dance σκηνής, οι Bicep, θα επισκεφθούν την Αθήνα για να “ταρακουνήσουν” το πλήθος με ένα από τα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά live shows που θα έχουν πραγματοποιηθεί ποτέ στην Αθήνα, το επόμενο έτος στις 30 Απριλίου. Οι BICEP θεωρούνται, αυτήν τη στιγμή ένα από τα πιο περιζήτητα και καθοριστικά acts της παγκόσμιας χορευτικής μουσικής. Μουσικοί παραγωγοί, Dj’s, curators και με δική τους δισκογραφική εταιρεία.

Η πιο πρόσφατη κυκλοφορία τους, με τίτλο “Water”, χαρακτηρίστηκε από το Mixmag ως κάτι λιγότερο από “ύμνος”, ενώ από το περιοδικό Billboard γράφτηκε ότι το δίδυμο “δημιουργεί σταθερά μερικές από τις πιο ισχυρές ηλεκτρονικές ατμόσφαιρες”.

Με μόνιμη έδρα το Λονδίνο, και καταγωγή από το Μπέλφαστ το δίδυμο των Andrew Ferguson και Matthew McBriar κυκλοφόρησε το 2017, το άκρως επιτυχημένο πρώτο άλμπουμ, “BICEP”, μέσω της Ninja Tune. Ένα άλμπουμ που αποδίδει με σαφήνεια την ιστορία, την κουλτούρα και το πάθος του ντουέτου για τη μουσική και εξακολουθεί να μας αποκαλύπτει διαρκώς νέες πτυχές του μεγάλου ταλέντου του.

Το κομμάτι τους με τίτλο “BICEP” έφτασε στο Top20 των UK charts, ενώ παράλληλα αποθεώθηκε από κορυφαία δημοσιογραφικά μουσικά μέσα, όπως τα Pitchfork, NPR και Mixmag. Η παρουσίαση των singles “Glue”, “Rain” και “Vale”, μαζί με το remix του “Opal” από τον ταλαντούχο Four Tet, αποτελούν ξεχωριστές στιγμές της επιτυχημένης πορείας των Bicep. Τον Ιανουάριο του 2021, οι Bicep κυκλοφόρησαν το πολυαναμενόμενο δεύτερο άλμπουμ, “Isles”, το οποίο έτυχε ενθουσιώδους υποδοχής από το κοινό και τους κριτικούς.

Οι Bicep κατά την διάρκεια του 2022 εκαναν, στις 2 και 3 Δεκεμβρίου, μία από τις μεγαλύτερες μέχρι στιγμής live εμφανίσεις τους στο Alexandra Palace στο Λονδίνο, με χωρητικότητα 10 χιλιάδων ατόμων, όπου και οι δύο ημέρες έγιναν sold out σε 5 μόλις λεπτά.

Με τρομερά εντυπωσιακές εμφανίσεις σε μεγάλα φεστιβάλ, όπως Glastonbury, Coachella, Sonar, Pitchfork Festival, Portola Festival και Primavera, οι Bicep έχουν κατορθώσει να γνωρίσουν καθολική αποδοχή σε κάθε νέα κυκλοφορία τους, και να καθορίσουν μουσικά τη δεκαετία που διανύουμε ανοίγοντας νέους δημιουργικούς ορίζοντες στη μουσική βιομηχανία.

Οι προπώληση εισιτηρίων για την μοναδική τους συναυλία στο Faliro Sports Pavilion ξεκίνησε χθες στο viva.gr.

🗓️ 23 Dec 2022

Related Articles