Οι Alan Walker, Vikkstar και Dash Berlin κυκλοφορούν το νέο hit «Better Off (Alone Pt. III)»

Σε μια αξιοσημείωτη συνεργασία, ο Νορβηγός σούπερ σταρ Alan Walker συνεργάστηκε με το Dash Berlin και τη βρετανική αίσθηση gaming Vikkstar για το τελευταίο τους κομμάτι, “Better Off (Alone Pt. III).” Αυτό το τρίο καλλιτεχνών έχει δώσει φρέσκια ενέργεια σε ένα από τα πιο εμβληματικά χορευτικά κομμάτια από τη δεκαετία του ’90.

Το “Better Off (Alone Pt. III)” διατηρεί τα πιασάρικα φωνητικά από το αρχικό κομμάτι, μαζί με εστίαση στη γραμμή “I think you better come along”. Οι προοδευτικές μελωδίες και τα μπάσα είναι εμποτισμένα με κλασικούς ευρωχορευτικούς ρυθμούς, δημιουργώντας ένα μοναδικό μείγμα παρελθόντος και παρόντος. Αυτή η κυκλοφορία σηματοδοτεί επίσης την τρίτη δόση της σειράς “Alone” του Alan Walker, η οποία ξεκίνησε το 2016 με το ομώνυμο κομμάτι “Alone” και συνεχίστηκε το 2019 με το “Alone Pt. II» με τη συμμετοχή της Ava Max.

«Φαντασθήκαμε ξανά ένα αγαπημένο στολίδι της δεκαετίας του ’90, εμπλουτίζοντάς το με μια σύγχρονη ανατροπή που σίγουρα θα έχει απήχηση στους παλιούς και νέους θαυμαστές. Αυτή η συνεργασία ενσαρκώνει τη μαγεία της μουσικής – μια συγχώνευση νοσταλγίας και καινοτομίας” δήλωσε ο Alan Walker για το κομμάτι.

🗓️ 06 Oct 2023

Related Articles