Οι A$AP Rocky και Lil Uzi Vert συμμετέχουν στα soundtrack του Metro Boomin «Spider-Man: Across the Spider-Verse»

AAP-Rocky-2022-billboard-1548

Μετά την κυκλοφορία του πρώτου σετ χαρακτηριστικών από το Soundtrack του Spider-Man: Across the Spider-Verse την περασμένη εβδομάδα, την Τρίτη (30 Μαΐου), o  Metro Boomin αποκάλυψε το υπόλοιπο καστ για το πρωταγωνιστικό έργο. Με τίτλους τους A$AP Rocky, Lil Uzi Vert και 21 Savage, η Metro στρατολόγησε επίσης τους A Boogie Wit Da Hoodie, Offset, Nav, Wizkid, Coi Leray, J.I.D., Swae Lee και άλλους.

Την περασμένη εβδομάδα, o Metro ανακοίνωσε τις τρεις πρώτες λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένων των Future, Don Toliver και James Blake. Γνωστός για τη δημιουργική του γροθιά, ο Metro αποκάλυψε έξυπνα τη σύνθεση δημοσιεύοντας εικονογραφήσεις κάθε καλλιτέχνη με κοστούμια Spider-Man. Η πρώτη αποκάλυψη ήταν ο Don Toliver, ο οποίος είναι με ένα μωβ custom κοστούμι Spidey. «Ο Don Toliver επιβεβαιώθηκε για το soundtrack του @spiderversemovie διαθέσιμο παντού στις 2 Ιουνίου!!», έγραψε ο Metro. Αφού αποκάλυψαν τις εμφανίσεις του Future και του James Blake με τα αντίστοιχα εικονογραφημένα κοστούμια τους, οι παρακάτω αναρτήσεις μοιράστηκαν παρόμοιες λεζάντες.

Η εμφάνιση του A$AP Mob θα είναι η πρώτη του μετά τη βοήθειά του στο Tyler, το “Wharf Talk” του The Creator τον περασμένο μήνα και το χαλαρό “Same Problems”, που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο. Το “Same Problems” ήταν ένα αφιέρωμα που μίλησε για τις πρόσφατες απώλειες στο hip-hop και για την εκμάθηση πώς να σπάσει το τραύμα των γενεών που επηρεάζει τα σημερινά αστέρια. ” How many problems get solved?/ Am I a product of things that I saw/ How many problems get solved?/ Am I a product of things in my songs”, απήγγειλε ο Ρόκι στο ρεφρέν του τραγουδιού. Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για το επερχόμενο τέταρτο άλμπουμ του σταρ του Χάρλεμ.

Δείτε όλες τις εικόνες παρακάτω. Το soundtrack του Across the Spider-Verse κυκλοφορεί την Παρασκευή (2 Ιουνίου).

🗓️ 31 May 2023

Related Articles