Οι A$AP Rocky, Jonas Brothers, Arcade Fire και προστέθηκαν στο Lineup του festival «Something in the Water»

Το φεστιβάλ Something in the Water επιστρέφει στη Βιρτζίνια Μπιτς στα τέλη αυτού του μήνα και την Τετάρτη (12 Απριλίου), ο Pharrell Williams αποκάλυψε ένα κύμα ειδικών καλεσμένων και ερμηνευτών που προστέθηκαν στην λίστα. O A$AP Rocky, Busta Rhymes, De La Soul και M.I.A. έχουν προστεθεί στο Pharrell’s Priends στο φεστιβάλ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Βιρτζίνια Μπιτς, Βιρτζίνια, μεταξύ 28 Απριλίου και 30 Απριλίου.

Το φεστιβάλ έχει επίσης ανακοινώσει επιπλέον ερμηνευτές, συμπεριλαμβανομένων των Third Eye Blind, Jonas Brothers και Arcade Fire, κάτι που έρχεται λιγότερο από ένα χρόνο μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική κακή συμπεριφορά κατά του frontman των Arcade Fire, Win Butler.

Πέρυσι, το φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε στην Ουάσιγκτον, DC, αφού ο βραβευμένος με Grammy καλλιτέχνης και παραγωγός εξέφρασε την απογοήτευσή του για τον χειρισμό της γενέτειράς του για τον θάνατο της ξαδέρφης του τον προηγούμενο χρόνο. Με τη χορηγία της AirBnB και της Walmart, η φετινή γκάμα με τους μεγάλους star περιλαμβάνει τους Kid Cudi, Lil Wayne, The Clipse, Summer Walker, Grace Jones, Lil Uzi Vert και Kehlani.

Η ομάδα του Pharrell με τη Walmart στοχεύει επίσης να επηρεάσει τις κοινότητες στη Βιρτζίνια. «Η ενίσχυση των τοπικών κοινοτήτων είναι ο πυρήνας του DNA της Walmart», δήλωσε ο Cedric Clark, εκτελεστικός αντιπρόεδρος των καταστημάτων της Walmart στις ΗΠΑ, σε δελτίο τύπου. «Επενδύοντας στους συνεργάτες μας και στις κοινότητες που υπηρετούμε, βοηθάμε να οικοδομηθεί ένα θεμέλιο όπου οι άνθρωποι μπορούν να ζήσουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους καθημερινά. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με το Something in the Water, επιστρέφοντας σε ένα ξεχωριστό μέρος στο Walmart, στο Hampton Roads της Virginia, για να γιορτάσουμε και να ενδυναμώσουμε αυτήν την κοινότητα στην οποία είμαστε τόσο περήφανοι που είμαστε μέρος».

Τα εισιτήρια τριών ημερών για το Something in the Water εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα για αγορά . Αν δεν μπορείτε να φτάσετε στο φεστιβάλ το YouTube θα μεταδίδει ζωντανά την εκδήλωση όλο το Σαββατοκύριακο στο κανάλι του Pharrell στο YouTube.

🗓️ 13 Apr 2023

Related Articles