Ο Zayn Malik θα κυκλοφορήσει το νέο του άλμπουμ – Και ενημέρωσε το κοινό «αθόρυβα»

Zayn-Malik-1-1068x558-1

Ο Zayn ετοιμάζει το τέταρτο προσωπικό άλμπουμ του και επέλεξε έναν ελάχιστα ήσυχο τρόπο για να μοιραστεί αυτή την είδηση με τους θαυμαστές του. Ο πρώην τραγουδιστής των One Direction ενημέρωση αθόρυβα την ενότητα του βιογραφικού του στην επίσημη σελίδα του στην πλατφόρμα Spotify, προσθέτοντας μια ακόμη γραμμή στο τέλος.

«Ο Zayn ετοιμάζει αυτή τη στιγμή το πολυαναμενόμενο τέταρτο άλμπουμ του», αναφέρεται χαρακτηριστικά. Ωστόσο, μέχρι αυτή την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για τη νέα δισκογραφική δουλειά του Zayn όπως για παράδειγμα ο πιθανός τίτλος του νέου του άλμπουμ και η περίοδος που αναμένεται να κυκλοφορήσει.  Το τελευταίο προσωπικό άλμπουμ του ήταν το «Nobody is Listening» το κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2021.

Δυστυχώς, οι εντάσεις του τραγουδιστή με την οικογένεια της πρώην συντρόφου του Gigi, με την οποία έχει αποκτήσει μία κόρη, μπορεί να επισκίασε την κυκλοφορία του άλμπουμ.

Ο Zayn συμμετείχε στο τραγούδι Fire Inside από το άλμπουμ Tantra του Αμερικανικού ράπερ Yung Blue, ενώ πιο πρόσφατα ηχογράφησε μια διασκευή του κλασικού τραγουδιού Angel του Jimi Hendrix, που κυκλοφόρησε στο πλαίσιο των εορτασμών για τη συμπληρώσει 80 ετών από την γέννηση του θρυλικού κιθαρίστα.

Τον περασμένο Νοέμβριο κυκλοφόρησε και τη δεύτερη συλλογή της Paynt by Zayn, μια σειρά ρούχων και αξεσουάρ με σχέδια εμπνευσμένα από τους πρωτότυπους πίνακες και τα σχέδια του τραγουδιστή, με την οποία έδειξε ότι ελπίζει να περάσει περισσότερο χρόνο στον κόσμο της μόδας.

🗓️ 03 Jan 2023

Related Articles