Ο Zayn Malik γράφει μουσική για την ταινία κινουμένων σχεδίων «10 Lives»

Ο Zayn Malik φέρεται να γράφει νέα μουσική για την επερχόμενη ταινία κινουμένων σχεδίων με τίτλο «10 Lives». Σύμφωνα με το Variety, ο Malik είναι ο εκτελεστικός μουσικός παραγωγός της ταινίας και θα επιβλέπει τη μουσική διεύθυνση της ταινίας. Θα γράψει μουσική για το «10 Lives» μαζί με το επόμενο στούντιο άλμπουμ του με τη Mercury Records.

Η ταινία θα επικεντρώνεται γύρω από μια κακομαθημένη γάτα που έχει κυριολεκτικά εννέα ζωές – και τις θεωρεί όλες δεδομένες. Όταν χάνει το ένατο του, εκλιπαρεί για άλλη μια φορά για να δείξει ότι έχει μάθει από τα λάθη του. Μόλις εκπληρωθεί αυτή η επιθυμία, ωστόσο, θα υπάρξουν κάποιες κρυφές τεχνικές λεπτομέρειες.

Ο Malik θα ηχογραφήσει επίσης ένα ντουέτο με την πρωταγωνίστρια του Bridgerton, Simone Ashley, η οποία θα εμφανιστεί επίσης στην ταινία. Άλλοι ηθοποιοί που πρόκειται να εμφανιστούν είναι οι Bill Nighy, Mo Gilligan, Sophie Okonedo, Dylan Llewellyn και Jeremy Swift.

Ο Malik είπε στο Variety: «Πάντα απολαμβάνω τον χρόνο μου στο στούντιο δημιουργώντας από τη δική μου οπτική γωνία. Ενώ δημιουργούσα μουσική για το «10 Lives», μπόρεσα να βυθιστώ σε μια αφήγηση που δεν είχα υπαγορεύσει και να φέρω τα συναισθήματα των χαρακτήρων στη μουσική και όχι τα δικά μου. Μου άρεσε πολύ να γράφω ειδικά για να τα ζωντανέψω όλα.

«Είναι μια ταινία που δεν είναι μόνο διασκεδαστική η παρακολούθηση αλλά έχει ένα πολύ όμορφο συναίσθημα για ανθρώπους όλων των ηλικιών. Ελπίζω ότι ο κόσμος το λατρεύει και η μουσική που δημιουργήσαμε πραγματικά τους συνδέει και τους μεταφέρει βαθύτερα στον κόσμο των «10 Lives».

Οι διευθυντές κάστινγκ και οι επιβλέποντες μουσικής Robyn Klein και Jeremy Ross δήλωσαν επίσης: «Πάντα μας αρέσει να φέρνουμε κοντά τους κόσμους του κινηματογράφου και της μουσικής και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι που το κάναμε αυτό με τον Malik στο «10 Lives». Μια υπέροχη ταινία και ένα υπέροχο τραγούδι προέρχεται από το ίδιο μέρος. Συνδυάζοντας τη σύνθεση τραγουδιών, την υποκριτική και τις φωνητικές του ικανότητες, ο Zayn έφερε χαρά, συγκίνηση και βάθος στην ταινία ενώ συνέδεσε και ανέδειξε όλα τα σημαντικά της θέματα. Αυτός είναι ο Zayn στα καλύτερα του.»

Ο Malik κυκλοφόρησε τελευταία μουσική με το τελευταίο του single «Love Like This». Κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιούνιο, το αποπνικτικό τραγούδι κυκλοφόρησε εν αναμονή ενός επερχόμενου δίσκου.

«Δουλεύω το νέο μου άλμπουμ αυτή τη στιγμή που θα κυκλοφορήσει σύντομα και ανυπομονώ να δουν όλοι τι θα ακολουθήσει», είπε ο μουσικός.

🗓️ 06 Nov 2023

Related Articles