Ο Zayn Malik ανακοινώνει το νέο single «Love Like This»

ZAYN-cr-Dennis-Leupold-billboard-1548

Ο Zayn Malik ανακοίνωσε επιτέλους τον τίτλο και την ημερομηνία κυκλοφορίας του πολυαναμενόμενου νέου τραγουδιού του «Love Like This», την πρώτη του κυκλοφορία μετά την υπογραφή του με τη Mercury Records τον περασμένο μήνα.

Μετά από πείραμα του κομματιού επιστροφής για μια εβδομάδα στα social media, ο 30χρονος ποπ σταρ αποκάλυψε επιτέλους ότι η νέα του εποχή ξεκινά αργότερα αυτόν τον μήνα – για την ακρίβεια στις 21 Ιουλίου. Η είδηση ​​έρχεται με τη μορφή ενός teaser βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Instagram του, με έναν Malik χωρίς πουκάμισο να ζωγραφίζει τον τίτλο του τραγουδιού σε έναν τοίχο, μαζί με την ημερομηνία, «7. 21.».

Το “Love Like This” παίζει στο παρασκήνιο σε όλο το κλιπ, αποκαλύπτοντας περισσότερους από τους αγαπημένους στίχους του τραγουδιού. «Υποθέτω ότι υπάρχει αγάπη όπως αυτή», τραγουδά ο Malik, με ένα χαλαρό, ανερχόμενο ρυθμό. «I guess there’s love like this/ Usually I never wanna jump like this,” Malik sings on the track, over a chill, uptempo beat. “I guess there’s faith like this/ Give you everything and you can skate like this/ But I think I gotta take that risk ’cause I can not go back/ And I’m loving what you say, what you say, what you say when you’re on my line».

Το νέο σινγκλ θα σηματοδοτήσει την πρώτη σόλο κυκλοφορία του πρώην σταρ των One Direction μετά το άλμπουμ του Nobody Is Listening του 2021, το οποίο προηγήθηκε μιας συνεργασίας με την Ingrid Michaelson (“To Begin Again”) και μια διασκευή του “Angel” του αείμνηστου Jimi Hendrix. Θα είναι επίσης η πρώτη του κυκλοφορία μετά την αποχώρησή του από την πρώην δισκογραφική RCA Records, έχοντας υπογράψει με τον Mercury τον Ιούνιο. Στο μέλλον, η μουσική του Malik θα ακούγεται σημαντικά διαφορετική από τις προηγούμενες επιτυχίες του που καθορίζουν την καριέρα του, όπως το “Pillowtalk” και η συνεργασία του με την Taylor Swift “I Don’t Wanna Live Forever”, είπαν πηγές στο Billboard.

🗓️ 11 Jul 2023

Related Articles