Ο Zach Bryan κυκλοφορεί το νέο του άλμπουμ «All My Homies Hate Ticketmaster»

28 Dec 2022
zach-bryan-press-cr-samuel-elkins-2022-billboard-1548

Τα Χριστούγεννα, ο τραγουδιστής ανακοίνωσε στα social media ότι κυκλοφόρησε ένα νέο live άλμπουμ με τίτλο All My Homies Hate Ticketmaster (Live From Red Rocks). Είπε επίσης στους θαυμαστές ότι παίρνει θέση ενάντια στις υψηλές τιμές των εισιτηρίων, αν και δεν κάλεσε συγκεκριμένα το Ticketmaster στην ανάρτησή του, εκτός από τον τίτλο του άλμπουμ.

«Φαίνεται ότι υπάρχει ένα τεράστιο πρόβλημα με τις δίκαιες τιμές των εισιτηρίων για ζωντανές παραστάσεις τελευταία. Έχω γνωρίσει παιδιά στα σόου μου που έχουν πληρώσει πάνω από τετρακόσια δολάρια για να είναι εκεί», ξεκίνησε το μήνυμά του ο σταρ της κάντρι. «Αποφάσισα να παίξω έναν περιορισμένο αριθμό παραστάσεων το επόμενο έτος, στις οποίες έκανα ό,τι μπορούσα για να κάνω τις τιμές όσο το δυνατόν πιο φθηνές και να αποδείξω στον κόσμο ότι τα εισιτήρια δεν χρειάζεται να κοστίζουν 450 δολάρια. Πρόσθεσε ότι θα παίξει επίσης «σε μερικά φεστιβάλ που δεν έχω κανέναν έλεγχο».

«Πιστεύω ότι οι άνθρωποι της εργατικής τάξης θα πρέπει ακόμα να έχουν τη δυνατότητα να πληρώνουν εισιτήρια για παραστάσεις», συνέχισε ο τραγουδιστής του «Something in the Orange». Ενθάρρυνε επίσης τους θαυμαστές να εγγραφούν σε μια νέα υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων που θα τους ενημερώνει για τις ημερομηνίες περιοδειών και τα εισιτήρια συναυλιών, καθώς και μέσω της οποίας θα στέλνει προσφορές εμπορικών προϊόντων και ακυκλοφόρητη μουσική.

«Είμαι τόσο κουρασμένος να λένε ότι πράγματα δεν μπορούν να γίνουν για αυτό το τεράστιο ζήτημα», συνέχισε. «Επίσης, για κάθε τραγουδοποιό που προσπαθεί να κάνει «συγγενή μουσική για τον άνδρα ή τη γυναίκα της εργατικής τάξης» θα πρέπει να υπερηφανεύεται που αγωνίζεται για τους ανθρώπους που ακούνε τις λέξεις που τραγουδούν».

Ο Bryan έκλεισε με μερικά καλά νέα για τους θαυμαστές που ήθελαν να τον δουν ζωντανά σε συναυλία. “Μια ανακοίνωση περιοδείας έρχεται σύντομα και λυπάμαι που άργησε τόσο πολύ”, μοιράστηκε. «Απλώς έκανα ό,τι μπορούσα για να κάνω τα εισιτήρια πιο προσιτά».

Το Billboard επικοινώνησε με το Ticketmaster για σχόλια.Δεν είναι η πρώτη φορά που ο τραγουδιστής της κάντρι μοιράζεται τις σκέψεις του για την εταιρεία. Τις τελευταίες εβδομάδες, έκανε tweet για το Ticketmaster, συχνά με το hashtag #allmyhomieshateticketmaster.

Το All My Homies Hate Ticketmaster — που ηχογραφήθηκε στο Αμφιθέατρο Red Rocks του Κολοράντο στις 3 Νοεμβρίου — είναι στις υπηρεσίες streaming τώρα και είναι η τρίτη κυκλοφορία του Bryan για τη χρονιά. Κυκλοφόρησε το στούντιο άλμπουμ American Heartbreak τον Μάιο και το Summertime Blues EP τον Ιούλιο. Εκτός από την ολοκλήρωση του 2022 με μια έκπληξη ζωντανού άλμπουμ, ο τραγουδιστής έφτασε στο Νο. 1 στα τσαρτ Top New Country Artists και Top New Rock & Alternative Artists του Billboard, και στο Νο. 2 του έτους για όλα τα είδη.

Related Articles