Ο Will.i.am και η Britney Spears έφτασαν το 1 δισεκατομμύριο προβολές στο YouTube με το «Scream & Shout»

Όταν η Britney Spears είπε «όλα τα βλέμματα πάνω μας», το εννοούσε κυριολεκτικά. Τη Δευτέρα, το μουσικό βίντεο για το “Scream & Shout” των will.i.am και Spears έφτασε το 1 δισεκατομμύριο προβολές στο YouTube, εντάσσοντας το διάσημο Billion Views Club της πλατφόρμας. Η επιτυχία του 2012 ενώνει εκατοντάδες άλλα τραγούδια, συμπεριλαμβανομένων πρόσφατων συμμετοχών όπως το “Careless Whisper” του George Michael και το “Give Me Everything” του Pitbull.

Το “Scream & Shout” σηματοδοτεί την πρώτη φορά που η Spears μπήκε στη λίστα με το κύρος. Το εμβληματικό βίντεό της για το «…Baby One More Time» του 1999 παραμένει το σόλο βίντεό της με τις περισσότερες προβολές μέχρι σήμερα, με 821 εκατομμύρια προβολές τη στιγμή που δημοσιεύτηκε αυτό το άρθρο. Το will.i.am μπαίνει στο Billion Views Club για πρώτη φορά ως σόλο καλλιτέχνης, ενώ προηγουμένως εμφανίστηκε στη λίστα ως μέλος των Black Eyed Peas για τη συνεργασία τους το 2019 με τον J Balvin “RITMO”.

Το 2012, το “Scream & Shout” έκανε το ντεμπούτο του στο Billboard Hot 100 τον Δεκέμβριο πριν ανέβει στην κορυφή του Νο. 3 τον Φεβρουάριο του 2013. Αν και το τραγούδι δεν έφτασε ποτέ στο Νο. 1 στο Hot 100, έφτασε η σύνοδος τόσο των τσαρτ Digital Song Sales όσο και Hot Dance/Electronic Songs.

Πάνω από μια δεκαετία μετά την κυκλοφορία του κομματιού, ο will.i.am συνεχίζει να δημιουργεί νέα μουσική. Την περασμένη εβδομάδα, ο ράπερ άφησε το “The Formula” με τον Lil Wayne πριν από το Grand Prix της Formula 1 του Μαϊάμι. Εν τω μεταξύ, η Spears δεν έχει κυκλοφορήσει καμία νέα μουσική από την επιστροφή της το 2022 με τον Elton John στο “Hold Me Closer”.

Δείτε το νέο μουσικό βίντεο του Billion Views Club για το “Scream & Shout” των will.i.am και Britney Spears παρακάτω:

🗓️ 11 May 2023

Related Articles