Ο Will.i.am ανακοινώνει νέα συνεργασία με την Britney Spears «Mind Your Business»

Ο βραβευμένος με Grammy παραγωγός μπήκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη Δευτέρα (17 Ιουλίου) για να ανακοινώσει τη νέα του συνεργασία με την Britney Spears, με το ηλεκτρικό κομμάτι “Mind Your Business”. Το κλιπ διάρκειας 16 δευτερολέπτων περιλαμβάνει την Spears να διακηρύσσει πάνω από το κομμάτι, “Mid your business, b—-!”

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το τραγούδι πρόκειται να κυκλοφορήσει σήμερα Τρίτη (18 Ιουλίου). Το δίδυμο είχε συνεργαστεί στο παρελθόν στο “Scream & Shout” του 2013.

Ο τίτλος του κομματιού ταιριάζει, καθώς η Spears έχει εκφράσει στο παρελθόν την απογοήτευσή της με τα ντοκιμαντέρ για τη ζωή της και τη 13χρονη συντηρητική ζωή της που κυκλοφόρησαν σε υπηρεσίες streaming χωρίς την άδειά της. Για να πάρει πίσω τη δική της ιστορία, η σούπερ σταρ της ποπ αποκαλύπτει τα πολυαναμενόμενα απομνημονεύματά της, με το «The Woman in Me», στις 24 Οκτωβρίου. Το περιοδικό People ήταν το πρώτο που ανέφερε την είδηση ​​στον τίτλο που περιγράφεται ως «γενναία και εκπληκτικά συγκινητική ιστορία για την ελευθερία, τη φήμη, τη μητρότητα, την επιβίωση, την πίστη και την ελπίδα».

Η Spears ανακοίνωσε τα απομνημονεύματα τον περασμένο Απρίλιο σε μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram στην οποία έγραψε: “Λοιπόν, γράφω ένα βιβλίο αυτή τη στιγμή και καθώς είναι στην πραγματικότητα θεραπευτικό είναι επίσης δύσκολο να αναφέρω γεγονότα του παρελθόντος στη ζωή μου … ποτέ δεν έχω κάνει μπόρεσα να εκφράσω ανοιχτά!!! Μπορώ μόνο να φανταστώ ότι ακούγομαι παιδαριώδης, αλλά ήμουν πολύ μικρή όταν συνέβησαν αυτά τα γεγονότα… και το να τα αναφέρω τώρα… είμαι σίγουρη ότι φαίνεται άσχετο στους περισσότερους και το γνωρίζω απόλυτα!!!»

🗓️ 18 Jul 2023

Related Articles