Ο Usher ανακοινώνει τους ειδικούς καλεσμένους του Super Bowl Halftime Show

Ο Usher αποκάλυψε ότι το Super Bowl Halftime Show του θα περιλαμβάνει μερικούς μεγάλους ειδικούς καλεσμένους, καθώς και ότι θα μοιραστεί περισσότερες λεπτομέρειες για την παράσταση.

Ο τραγουδιστής του R&B πρόκειται να ανέβει στη σκηνή του Super Bowl LVIII στο Allegiant Stadium στο Λας Βέγκας της Νεβάδα την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου.

Κατά τη διάρκεια μιας νέας συνέντευξης εξωφύλλου στη Vogue, ο καλλιτέχνης αποκάλυψε το τι μπορούν να περιμένουν οι θαυμαστές από το σόου. Το δημοσίευμα σημείωσε ότι το θέαμα θα υπερηφανεύεται για πατινάζ, «μια εκπληκτική χορογραφία» και «μεγάλες αλλαγές κοστουμιού».

Στη συνέχεια επιβεβαίωσε ότι ο Usher σχεδιάζει να προσκαλέσει “μερικούς σημαντικούς καλεσμένους” στη σκηνή του Halftime Show. «Αυτή η βραδιά ήταν ειδικά επιμελημένη στο μυαλό μου για να βγει η R&B στην κεντρική σκηνή», εξήγησε ο σταρ. Το άρθρο ανέφερε ότι οι συμμετέχοντες ήταν «άνθρωποι που αντιπροσωπεύουν, για τον Usher, τους καλλιτέχνες του είδους». Ο τραγουδιστής συνέχισε: «Όχι μόνο μουσική R&B, αλλά R&B ερμηνεία, σύνδεση R&B, πνεύμα R&B». Ο Usher λέγεται ότι σκεφτόταν τους θρυλικούς σόουμεν του Βέγκας όπως ο Frank Sinatra και ο Elvis Presley, ενώ δούλευε στο επερχόμενο σόου.

Επιπρόσθετα, θέλει το κοινό να νιώθει σαν να ενθουσιαστεί κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στο Super Bowl. «Μιλάω κυριολεκτικά σε κάθε γυναίκα», εξήγησε. Ο Usher σκέφτηκε επίσης τι αντιπροσωπεύει η R&B στις ΗΠΑ το 2024 και πώς «αισθάνεται χαρά» που αναλαμβάνει μια τόσο τεράστια σκηνή που θα εκπέμπει R&B μουσική. «Ο κόσμος θα συντονιστεί για έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, αλλά ελπίζω όταν κοιτάξουν την απόδοση του ημιχρόνου, ελπίζω να φύγουν με κάτι που τους γιατρεύει», συνέχισε. Κάτι που τους κάνει να αισθάνονται αισιόδοξοι, και όχι μόνο να κοιτάζουν το παρελθόν, αλλά να έχουν ελπίδα για το μέλλον και να έχουν ελπίδα για ένα διαφορετικό είδος μέλλοντος από αυτό που κοιτάμε αυτή τη στιγμή στο παρόν».

Ο Usher μοιράστηκε πρόσφατα ένα teaser βίντεο για το Super Bowl Halftime Show του, με το κλιπ να αναφέρει ότι η παράσταση ήταν «30 χρόνια στα σκαριά». Ήταν αφότου ο τραγουδιστής είπε στα τέλη του περασμένου έτους ότι ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη θρυλική συναυλία πριν από τρεις δεκαετίες.

Τον Σεπτέμβριο, θυμήθηκε τη στιγμή που ο Jay-Z του είπε ότι θα ήταν πρωτοπόρος στο φετινό Half Time Show, λέγοντας ότι η εμφάνιση ήταν «προορισμένη να συμβεί». Παράλληλα, ο Usher πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα νέο άλμπουμ με τίτλο «Coming Home» την ίδια εβδομάδα με το σόου του στο Super Bowl. Θα σηματοδοτήσει το πρώτο σόλο ολοκληρωμένο έργο του καλλιτέχνη «Yeah» μετά το «Hard II Love» του 2016.

https://youtu.be/QcRLTbQxgcI
🗓️ 19 Jan 2024

Related Articles