Ο Troye Sivan ετοιμάζει νέα μουσική, ενημερώνει ότι το επερχόμενο άλμπουμ του είναι "σχεδόν τελειωμένο"

Troye-Sivan-press-shot

Ο Troye Sivan έκανε προεπισκόπηση ενός τραγουδιού από το επερχόμενο τρίτο στούντιο άλμπουμ του, πειράζοντας ότι το έργο «έχει σχεδόν τελειώσει».

Μοιράζοντας τα νέα στο Instagram του τη Δευτέρα (28 Νοεμβρίου), ο Σιβάν δημοσίευσε ένα απόσπασμα ενός άνευ τίτλου κομματιού που παραδέχτηκε ότι «[μάλλον] δεν θα κυκλοφορήσει για πολλά χρόνια», έγραψε στη λεζάντα.

Ο Σιβάν συνέχισε: «Αλλά νιώθω αναιδής. Το άλμπουμ έχει σχεδόν τελειώσει. Γράψτε μου στα σχόλια αν θέλετε». Η προεπισκόπηση φαίνεται να είναι τα πρώτα δευτερόλεπτα του κομματιού, με τον επαναλαμβανόμενο στίχο, «Θεέ μου μακάρι να ήσουν εσύ». Ακούστε το παρακάτω:

Το άλμπουμ που δεν έχει ακόμη κατονομαστεί θα σηματοδοτήσει το τρίτο στούντιο άλμπουμ του Sivan, μετά από το ντεμπούτο «Blue Neighbourhood» το 2015 και «Bloom» το 2018. Από τότε, ο Sivan έχει κυκλοφορήσει το EP του 2020 «In A Dream» και τα ανεξάρτητα σινγκλ «Angel Baby», «Trouble» και «Wait», τα δύο τελευταία από τα οποία εμφανίστηκαν στο soundtrack της ταινίας Three Months με πρωταγωνιστή τον Sivan.

Ο Sivan συνεργάστηκε με τον Mark Ronson και την Kacey Musgraves για ένα remix του τραγουδιού «Easy», το οποίο εμφανίστηκε στην αρχική του μορφή στο «In A Dream». Πέρυσι, κυκλοφόρησε την πλήρη έκδοση του ενδιάμεσου αυτού του EP «could cry just thinkin about you» και εμφανίστηκε μαζί με την Tate McRae στο τραγούδι «You».

Την περασμένη εβδομάδα, ο Sivan μοιράστηκε μια ξεχωριστή προεπισκόπηση του «You Know What I Need», μια συνεργασία με το αυστραλιανό ηλεκτρονικό τρίο PNAU που θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή (2 Δεκεμβρίου). Τον Μάιο, ο τραγουδιστής σχολίασε μια πιθανή συνεργασία με το συγκρότημα K-pop BTS, λέγοντας «αν θέλουν ποτέ να γράψουν… για μένα, ή για εμάς, ή οτιδήποτε άλλο, είμαι πολύ, πολύ πεσμένος».

Εκτός από τις προσπάθειές του στο στούντιο, ο Sivan πήρε πέρυσι το καστ στο The Idol, μια επερχόμενη σειρά του HBO που συνυπογράφει και πρωταγωνιστεί ο The Weeknd. Ο Moses Sumney αποτελεί επίσης μέρος του καστ του συνόλου μαζί με τους Lily Rose-Depp, Dan Levy, Eli Roth, Mike Dean και Hank Azaria. Το The Idol πρόκειται να κάνει πρεμιέρα τον επόμενο χρόνο.

🗓️ 30 Nov 2022

Related Articles