Ο Travis Scott μαζί με τους The Weeknd & Bad Bunny κυκλοφορουν το νέο single «KPOP»

Οι Travis Scott, The Weeknd και Bad Bunny άνοιξαν τον χαρτοφύλακα της Utopia μόλις την Παρασκευή (21 Ιουλίου) για να κυκλοφορήσουν το νέο τους σινγκλ, “KPOP”.

Το “KPOP” έρχεται μόλις μια εβδομάδα πριν από τη ζωντανή ροή του Scott’s Utopia στις Πυραμίδες της Γκίζας στην Αίγυπτο στις 28 Ιουλίου για να κυκλοφορήσει το πρώτο του άλμπουμ μετά από πέντε χρόνια. Ο ράπερ του Χιούστον κυκλοφόρησε το τελευταίο του άλμπουμ, Astroworld, στις 3 Αυγούστου 2018, το οποίο ήταν στην κορυφή τόσο του Billboard 200 όσο και των κορυφαίων R&B/Hip-Hop άλμπουμ και περιείχε το Billboard Hot 100 No. 1 single “SICKO MODE” με τον Drake.

Μετά από πολλές αναφορές που υποστήριξαν ότι η συναυλία του είχε ακυρωθεί, το Live Nation τις διέψευσε σε μια δήλωση στο Billboard: «Δεν υπήρξαν αλλαγές στο σόου του Travis Scott στην Αίγυπτο. οποιεσδήποτε αναφορές για το αντίθετο είναι ψευδείς. Ανυπομονούμε να γιορτάσουμε την Ουτοπία μαζί σας στην Αίγυπτο!».

Το “KPOP” σηματοδοτεί την έκτη φορά που ο Scott και ο The Weeknd (πραγματικό όνομα Abel Tesfaye) συνεργάζονται, μετά το “Pray 4 Love” από το άλμπουμ του Scott Rodeo του 2015, το “Wonderful” από το άλμπουμ του Scott το 2016 Birds In the Trap Sing McKnight, “WAKE UP Is the Power” και “SKE” από το SKE. the Throne: Music Εμπνευσμένη από το soundtrack της σειράς HBO Game of Thrones.

Σηματοδοτεί την τρίτη φορά που οι La Flame και Benito συνδέονται σε ένα κομμάτι, αφού ο πρώτος ανέβηκε στο remix του “Krippy Kush” των Farruko, Nicki Minaj, Bunny και Rvssian και ο δεύτερος βοήθησε στο remix του “Know No Better” των Major Lazer, Scott, Camilavo Cabello και Quabello.

Η νέα συνεργασία σηματοδοτεί την πρώτη φορά του The Weeknd και του Bad Bunny σε ένα τραγούδι μαζί.

🗓️ 21 Jul 2023

Related Articles