Ο Travis Scott κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ «Utopia»

GettyImages-1492440747

Ο Travis Scott κυκλοφόρησε τελικά το τέταρτο στούντιο άλμπουμ του Utopia την Παρασκευή 28 Ιουλίου μέσω της Cactus Jack και της Epic Records.

Το πολυαναμενόμενο άλμπουμ έρχεται πέντε χρόνια μετά το τελευταίο του στούντιο άλμπουμ Astroworld, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του στο Νο. 1 του Billboard 200 και περιελάμβανε το σινγκλ του Billboard Hot 100 No. 1 “Sicko Mode”, με τον Drake, το οποίο όχι μόνο έγινε το πρώτο Νο. 1 επιτυχία αλλά και ένα σινγκλ με πιστοποίηση RIAA δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του. Το Astroworld ήταν επίσης υποψήφιο για το καλύτερο ραπ άλμπουμ στα βραβεία Grammy 2019.

Το Utopia είχε προηγηθεί το single “K-POP” με τους The Weeknd και Bad Bunny. Ο Scott είχε αρχικά προγραμματιστεί να ερμηνεύσει το νέο άλμπουμ στο Pyramids of Giza στην Αίγυπτο την Παρασκευή, αλλά η ειδική συναυλία που μεταδόθηκε ζωντανά ακυρώθηκε λόγω «σύνθετων προβλημάτων παραγωγής», σύμφωνα με δήλωση του Live Nation Middle East.

Το LP του ράπερ του Χιούστον κυκλοφορεί παράλληλα με τη νέα του ταινία με τίτλο Circus Maximus. Παραγωγή A24 και σενάριο και σκηνοθεσία του Scott, η ταινία θα «παρασύρει το κοινό του σε μια εντυπωσιακή οπτική οδύσσεια σε όλο τον κόσμο, συνυφασμένη από τους κροτάλους ήχους του πολυαναμενόμενου επερχόμενου άλμπουμ του Utopia», σύμφωνα με το AMC. Η ταινία θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένες αίθουσες του AMC στις 27 Ιουλίου, 30 Ιουλίου και 1-2 Αυγούστου.

Κυκλοφόρησε επίσης τα πέντε εξώφυλλα του άλμπουμ Utopia ένα προς ένα στο Instagram του πριν από την ημερομηνία κυκλοφορίας της Παρασκευής, τα οποία φωτογραφήθηκαν από τον Pieter Hugo και την Kristina Nagel.

🗓️ 01 Aug 2023

Related Articles