Ο Timbaland επανασυνδέεται με τη Nelly Furtado και τον Justin Timberlake για το «Keep Going Up!»

Ο Timbaland, η Nelly Furtado και ο Justin Timberlake ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους.

Ακριβώς, 16 χρόνια αφότου ο Timbaland, ο Justin Timberlake και η Nelly Furtado αποκάλυψαν το 2007 τον κορυφαίο τους στο Billboard Hot 100 chart “Give It to Me”, το τρίο συγκεντρώθηκε την Παρασκευή (1 Σεπτεμβρίου) για τη νέα τους ομάδα, “Keep Going Up!”

Πριν από την κυκλοφορία, ο Tim δημοσίευσε ένα teaser βίντεο για το “Keep Going Up!”, το οποίο έγραψε “WE BACK”, μαζί με τα μάτια που κρυφοκοιτάζουν και τα emoji που εκρήγνυνται στο κεφάλι. «Da king has returned!» H ανακοινώσει ήρθε ένα μήνα μετά την ανάρτησή του στο Instagram, στην οποία ο ίδιος και ο Timberlake έκαναν μια κλήση στο FaceTime με την Furtado ενώ το ζευγάρι εργαζόταν στο επερχόμενο έκτο στούντιο άλμπουμ του Tim.

«[Ο Timbaland και ο Timberlake] το είχαν σκεφτεί αρκετά», είπε η Furtado προηγουμένως στο Billboard για τη συνεργασία της με τους μακροχρόνιους μουσικούς της συνεργάτες. «Αυτό που είναι υπέροχο με αυτούς είναι ότι λένε: «Θέλουμε να κάνεις το δικό σου. Θέλουμε να οδηγήσεις το πλοίο προς αυτή την κατεύθυνση.» Τότε είχαν μια υπέροχη μουσική και μέρη μαζί. Αν είμαστε και οι τρεις μας σε ένα τραγούδι, τότε είμαστε όλοι ίσοι, και αυτό είναι πολύ καλό συναίσθημα».

Και οι τρεις καλλιτέχνες έχουν κυκλοφορήσει νέα μουσική μέχρι στιγμής φέτος, με τον Timbaland να συνεργάζεται με την BIA τον Μάρτιο στο “I’m That B—-“, τον Furtado να εγκαταλείπει το “Eat Your Man” με τη βοήθεια του Dom Dolla και τον Timberlake να φιλοξενείται σε ένα remix του “ICU” της Coco Jones τον Ιούλιο.

🗓️ 01 Sep 2023

Related Articles