Ο Timbaland ανακοινώνει την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου single με τη Nelly Furtado και τον Justin Timberlake

Η πολυαναμενόμενη επανένωση του Timbaland με τον Justin Timberlake και τη Nelly Furtado έρχεται σύντομα. Το περασμένο Σαββατοκύριακο (26 Αυγούστου), ο παραγωγός και τραγουδιστής επιβεβαίωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του επερχόμενου σινγκλ του με τους Timberlake και Furtado που είχε ανακοινωθεί στο παρελθόν. Σύμφωνα με τις αναρτήσεις του στο Instagram, το κομμάτι φέρει τον τίτλο «Keep Going Up» και θα κυκλοφορήσει αυτή την Παρασκευή (1 Σεπτεμβρίου).

Στο κλιπ, ο Timbaland και ο Justin Timberlake παίζουν το τελευταίο κομμάτι του κομματιού για τη Nelly Furtado. Ο Timberlake περιγράφει επίσης τα φωνητικά του Furtado στο κομμάτι ως μια μίξη του «Promiscuous» και του «Say It Right» σε ένα κομμάτι. Το κλιπ περιλαμβάνει επίσης ένα απόσπασμα από το ρεφρέν του κομματιού.

Το «Keep Going Up» θα σηματοδοτήσει την πρώτη φορά που το τρίο θα κυκλοφορήσει μαζί ένα τραγούδι μετά τη μεγάλη επιτυχία του 2007 «Give It To Me». Πριν από αυτό, ο Timbaland είχε συνεργαστεί εκτενώς με τους Furtado και Justin Timberlake σε διαφορετικές περιπτώσεις.

Νωρίτερα φέτος, ο Timbaland επιβεβαίωσε ότι ο επί χρόνια συνεργάτης του Timberlake ολοκλήρωσε το επόμενο άλμπουμ του.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Timbaland απέτισε φόρο τιμής στον μακροχρόνιο συνεργάτη του και ράπερ Magoo, ο οποίος πέθανε στα 50 του. Ο Magoo ήταν περισσότερο γνωστός ως το ήμισυ του ντουέτου Timbaland & Magoo, που σχηματίστηκε το 1989. Το ζευγάρι γνωρίστηκε ως έφηβοι και κυκλοφόρησε το ντεμπούτο τους άλμπουμ «Welcome To Our World» το 1997, με την επιτυχία «Up Jumps Da Boogie».

Οι Timbaland & Magoo θα γίνουν επίσης μέρος μιας κολεκτίβας, γνωστής ως Da Bassment Cru, στην οποία συμμετείχαν οι Missy Elliott, Ginuwine και Playa. Ο Magoo πιστώνεται επίσης με την εισαγωγή της Missy Elliott στο Timbaland, η οποία θα συνέχιζε να δημιουργεί μια συνεργασία που άλλαζε το είδος.

🗓️ 28 Aug 2023

Related Articles