Ο Tiësto κυκλοφορεί το έβδομο στούντιο άλμπουμ του «Drive»

Ο Tiësto έχει κάνει μια λιτανεία από μεγάλες επιτυχίες, οι οποίες τώρα συγκεντρώνονται στο νέο του άλμπουμ, Drive.

Το έργο σηματοδοτεί το έβδομο στούντιο LP από τον ολλανδικό θρύλο και περιλαμβάνει τα σινγκλ «The Motto», «The Business», «10:35», «Lay Low» και «All Nighter». Αυτά τα τραγούδια κυκλοφορούν σταθερά από το 2021 και έχουν μεταδοθεί πάνω από δύο δισεκατομμύρια φορές μόνο στο Spotify. (Τρία κομμάτια από το άλμπουμ, “10:35” “Lay Low” και “All Nighter” βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο Hot Dance/Electronic Songs, στο Νο. 6, στο Νο. 17 και στο Νο. 31, αντίστοιχα.)

Το άλμπουμ, το πρώτο concept LP του Tiësto από το Kaleidoscope του 2009, έχει σχεδιαστεί για να μιμείται τον ρυθμό μιας μεγάλης βραδιάς και περιλαμβάνει μια λίστα συνεργατών υψηλής απόδοσης, συμπεριλαμβανομένων των Charli XCX, Ava Max, Karol G, Tate McRae, Black Eyed Peas, A Boogie. Με τον Da Hoodie και όχι μόνο.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που αυτό το έργο θα κυκλοφορήσει στον κόσμο!» αναφέρει σε δήλωσή του ο παραγωγός. «Αυτό το άλμπουμ είναι κάτι που μπορεί να απολαύσει ο καθένας στην πίστα, στο γυμναστήριο, σε μια βόλτα με αυτοκίνητο, οπουδήποτε ή οποτεδήποτε αναζητάτε απίστευτα ηχητικά και ενέργεια. Το να δεις πόσο αγαπούν όλοι τη σειρά των σινγκλ ήταν απίστευτο και ήταν καταπληκτικό να συνδυάσω το πλήρες άλμπουμ».

Το Drive ουσιαστικά εξυπηρετεί τη διατριβή της περιόδου crossover του Tiësto, η οποία έρχεται περίπου τρεις δεκαετίες αφότου ο καλλιτέχνης που γεννήθηκε, Tijs Verwest, εμφανίστηκε από την Ολλανδία, ως ένας από τους πιο γνωστούς και πιο αγαπημένους τρανς καλλιτέχνες στον κόσμο, βοηθώντας ακόμη και στην προβολή αυτού του ήχου σε παγκόσμια σκηνή όταν έπαιξε την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 στην Αθήνα.

Μέσω της έκρηξης του EDM, ο Tiësto άρχισε να μεταβάλλει τον ήχο του για να έχει περισσότερη ποπ αίσθηση, μια προσπάθεια που προκάλεσε μεγάλη επιτυχία με crossover επιτυχίες, συμπεριλαμβανομένου του “Jackie Chan” του 2018 (με τους Post Malone, Preme και Dzeko), μαζί με ένα διευρυμένο κοινό νέων. λάτρεις της χορευτικής μουσικής. Το καλοκαιρινό πρόγραμμα του Tiësto περιλαμβάνει φεστιβάλ όπως το Heatwave και το Breakaway Carolina 2023, μαζί με τη διαμονή του στο Zouk Nightclub και στο Ayu Dayclub του Λας Βέγκας.

🗓️ 21 Apr 2023

Related Articles