Ο Tiësto & η Tate McRae ενώνουν τις δυνάμεις τους στο νέο single "10:35"

tate-mcrae-tiesto

Ο Tiësto και ο Tate McRae ένωσαν τις δυνάμεις τους για το αισιόδοξο νέο σινγκλ, 10:35, το οποίο θα παρουσιαστεί στο πρόσφατα ανακοινωμένο επερχόμενο άλμπουμ του Ολλανδού DJ, Drive. Η ανακοίνωση του νέου σινγκλ και του άλμπουμ ακολουθεί μια μεγάλη χρονιά για τον DJ που γιόρτασε την επιστροφή του Tomorrowland με τρία τεράστια σετ καθώς και μια μεγάλη επιτυχία με τους Charli XCX, Hot In It.

Η ανακοίνωση του Drive και του νέου σινγκλ έρχεται αφότου ο Tiësto αποκάλυψε προηγουμένως ότι εξερευνά νέους ήχους και στυλ για το επόμενο άλμπουμ του, λέγοντας: «Έχω πάει προς κάτι πιο οικείο και πιο groovy. Και είναι μια εντελώς νέα κατεύθυνση, επομένως είναι πολύ συναρπαστικό». Με την κυκλοφορία του 10:35, φαίνεται ότι ο Tiësto εκπληρώνει αυτή την υπόσχεση και με την προσθήκη της ομαλής φωνητικής γραμμής του Tate McRae, το κομμάτι προσφέρει στους θαυμαστές μια διασκεδαστική και χαλαρή ενέργεια, με αποκορύφωμα το ρεφρέν του “All I know είναι 10:35 και «ευχαριστώ, ευχαριστώ τον Θεό που με βρήκες, που με βρήκες».

Αν και μπορεί να μην είναι η κατεύθυνση που περιμένουν με ανυπομονησία οι οπαδοί της παλιάς σχολής του Tiësto, η ενέργεια και η αναπήδηση του κομματιού είναι αναμφισβήτητες και το σινγκλ είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσει βασικό κομμάτι των ζωντανών σετ για τα επόμενα χρόνια.

Ο ενθουσιασμός της ανακοίνωσης του σινγκλ και του άλμπουμ ενισχύεται περαιτέρω από την ανακοινωθείσα συνεργασία των καλλιτεχνών με ένα από τα πιο συναρπαστικά, νέα ακίνητα στο Ντουμπάι, το Atlantis the Royal, ένα ολοκαίνουργιο πολυτελές θέρετρο. Ο Tiësto είπε τα εξής για τη συνεργασία:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για την αυτή την νέα μου συνεργασία. Η Tate και εγώ θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα τραγούδι που αιχμαλωτίζει την ενέργεια μιας εμπειρίας στο Atlantis The Royal, και είμαι περήφανος που λέω ότι η αίσθηση του «10:35» και αυτή η ιδιότητα είναι και τα δύο μεταδοτικά! Τόσο ενθουσιασμένος που ο κόσμος επιτέλους το ακούσει.»

Σαφώς ο ενθουσιασμός δεν περιορίζεται στον παραγωγό σούπερ σταρ καθώς η ομάδα του Atlantis the Royal εκτιμά το μουσικό δίδυμο και το μήνυμα που έρχεται από το τελευταίο τους σινγκλ. Αυτό το μετέφερε καλύτερα ο Tim Kelly, Διευθύνων Σύμβουλος της Atlantis Dubai όταν είπε:

Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ο Tiësto, ένα μουσικό είδωλο, και η Tate McRae – μια από τις πιο καυτές σταρ του σήμερα, ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν αυτό το απίστευτο κομμάτι για να γιορτάσουν το Atlantis The Royal. Το 10:35′ αποτυπώνει πλήρως την ατμόσφαιρα και την ενέργεια του ξενοδοχείου και εκφράζει την απαράμιλλη εμπειρία ημέρας και νύχτας που έχουμε να προσφέρουμε. Η λήψη του μουσικού βίντεο στο θέρετρο είναι ένας τρόπος να πειράζουμε τους καλεσμένους μας και να δείξουμε την απαράμιλλη πολυτέλεια που υπόσχεται το Atlantis The Royal ενόψει της Grand Reveal τον Ιανουάριο. Αυτό είναι.”

🗓️ 07 Nov 2022

Related Articles