Ο Thomas Day κυκλοφορεί ένα νέο εντυπωσιακό σινγκλ "Santa Claus Is Back In Town"

Thomas-Day

Ο Thomas Day μας έφερε το νέο φανταστικό σινγκλ «Santa Claus Is Back In Town» μέσω της Arista Records. Μεγαλώνοντας ακούγοντας το Χριστουγεννιάτικο άλμπουμ του Έλβις Πρίσλεϋ, η διασκευή του “Santa Claus Is Back in Town” ένιωθε σαν μια φυσική επιλογή για τον Thomas να διασκευάσει.

Δήλωσε: «Απλώς έπρεπε να το καλύψω γιατί είναι σχεδόν μέρος του εαυτού μου κατά κάποιον τρόπο». Μετά την απογείωσή του στο TikTok με τα μαγευτικά εξώφυλλά του, υπέγραψε στην Arista Records το 2021, εξελίσσοντας σε μια ολοκληρωμένη ποπ πράξη με επιτυχημένα σινγκλ όπως «not my job more», «The New Me» και την τελευταία του κυκλοφορία, «Wildflower».

Ο Thomas συνειδητοποίησε ότι η μουσική ήταν το μέλλον του σε ηλικία μόλις 9 ετών όταν άρχισε να συμμετέχει σε μουσικοθεατρικές παραγωγές. Όταν μπήκε στο γυμνάσιο, ο ντόπιος του Τενεσί βρήκε άλλη διέξοδο στο ποδόσφαιρο, έγινε ο πρωταγωνιστής του σχολείου του και κερδίζοντας πολλές προσφορές για υποτροφίες κολεγίου όταν αποφοίτησε νωρίτερα φέτος. Ακόμα κι όταν τα πράγματα απογειώθηκαν με το ποδόσφαιρο, ο Thomas δεν εγκατέλειψε ποτέ τα μουσικά του όνειρα. Το 2021, πήρε την τελική απόφαση να απορρίψει τις ποδοσφαιρικές προσφορές και να αφοσιωθεί πλήρως σε μια καριέρα στη μουσική. Με πάνω από 25 εκατομμύρια ροές στο ρεπερτόριό του μέχρι σήμερα, είναι σαφές ότι ο Thomas Day επέλεξε τον σωστό δρόμο.

https://thomasday.lnk.to/SantaClausIsBackInTown

🗓️ 15 Nov 2022

Related Articles