Ο The Weeknd θα πρωταγωνιστήσει σε μια νέα ταινία μαζί με την Jenna Ortega

The-Weeknd-Avatar-The-Way-of-Water-premiere-1562379734

Ενώ βρισκόταν σε περιοδεία ερμηνεύοντας τα τελευταία του άλμπουμ Dawn FM και After Hours το περασμένο έτος— και ενώ παράλληλα ετοίμαζε την επερχόμενη σειρά του HBO The Idol — ο μουσικός γεννημένος Abel Tesfaye ετοιμαζόταν επίσης και για το  λεπτομέρειες σχετικά επόμενο έργο του: μια ταινία που συνέγραψε από τον ίδιο και τον σκηνοθέτη Trey Edward Shults.

Ο The Weeknd ετοιμάζεται για το πρώτο του πρωταγονιστικό ρόλο σε μια κινηματογραφική ταινία. Στην άτιτλη προς το παρόν ταινία, στην οποία θα συνυπογράφει επίσης το σενάριο, πρωταγωνιστούν η Jenna Ortega (Wednesday) και o Barry Keoghan (The Banshees of Inisherein).

Τα γυρίσματα είναι ήδη σε εξέλιξη στο Λος Άντζελες, αν και λεπτομέρειες σχετικά με την πλοκή δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί. Η ταινία θα σηματοδοτήσει τον πρώτο πρωταγωνιστικό ρόλο του Weeknd σε ταινία μεγάλου μήκους, αλλά δεν θα φτάσει σε αυτήν χωρίς να έχει κάποια κινηματογραφική εμπειρία.

Επίσης έχει επιβεαιωθεί ότι η μουσική επένδυση της ταινίας θα υπογράφει ο καλλιτέχνης της πειραματικής ηλεκτρονικής μουσικής Oneohtrix Point Never, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον The Weeknd στα άλμπουμ του «After Hours» και «Dawn FM». Προηγουμένως είχε δημιουργήσει τη μουσική για τις ταινίες των Safdie Brothers Uncut Gems — στις οποίες ο μουσικός έκανε ένα καμέο — και το Good Time.

Οι The Weeknd and Shults έγραψαν την ταινία με τον Reza Fahim, ο οποίος επίσης δούλεψε μαζί του ενώ έκανε το The Idol με τον δημιουργό του Euphoria, Sam Levinson. Οι Tesfaye και Fahim θα είναι παραγωγοί της ταινίας με τους Kevin Turen και Harrison Kreiss.

Το 2020, ο The Weeknd δήλωσε στο Rolling Stone σχετικά με ένα σενάριο στο οποίο άρχισε να δουλεύει όταν η εποχή After Hours σταμάτησε λόγω της πανδημίας. «Δεν μπορώ να μιλήσω πολύ για αυτό ακόμα», «Θέλω πραγματικά να είναι επίσημο».

Η νέα ταινία θα μπορούσε να είναι αυτό το σενάριο που βλέπει επιτέλους το φως, ή θα μπορούσε να είναι άλλη μία από τις πολλές δημιουργικές εξερευνήσεις που έχει κάνει ο The Weeknd τα τελευταία χρόνια. «Προσπαθώ να βρω μια τέλεια ισορροπία με τις ταινίες και τη μουσική, και μέχρι στιγμής πηγαίνει πολύ καλά. Νομίζω ότι μπορεί να έχω σπάσει το κώδικα» ανάφερε ο Καναδός καλλιτέχνης.

🗓️ 03 Mar 2023

Related Articles