Ο The Weeknd θα κυκλοφορήσει νέα μουσική για το «Avatar: The way of Water»

https___hypebeast.com_image_2022_12_the-weeknd-teases-involvement-new-song-avatar-the-way-of-water-soundtrack-tw

Ο The Weeknd έτοιμάζει μουσική για το Avatar: The Way of Water, την επερχόμενη πολυαναμενόμενη συνέχεια του Avatar του 2009.

«12.16.22», έγραψε ο The Weeknd την Κυριακή (4 Δεκεμβρίου) στο Twitter, μαζί με ένα μουσικό κλιπ 12 δευτερολέπτων με το μπλε λογότυπο του Avatar. Η 16η Δεκεμβρίου είναι η ημέρα που η ταινία σε σκηνοθεσία Τζέιμς Κάμερον πρόκειται να κυκλοφορήσει από την Disney.

“#AvatarTheWayOfWater x @theweeknd”, έγραψε ο επίσημος λογαριασμός του Avatar αμέσως μετά.

Ο παραγωγός ταινιών Jon Landau μοιράστηκε επίσης ένα στιγμιότυπο με το The Weeknd και έγραψε: «Όπως λένε οι Ναβί, «Zola’u nìprrte» soaiane Avatar… Καλώς ήρθατε στην οικογένεια Avatar».

Το πρωτότυπο Avatar έγινε η ταινία με τις υψηλότερες εισπράξεις όλων των εποχών (2,92 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως) και έλαβε εννέα υποψηφιότητες για Όσκαρ, κερδίζοντας τρία από αυτά τα βραβεία: καλύτερης καλλιτεχνικής σκηνοθεσίας, καλύτερης φωτογραφίας και καλύτερων οπτικών εφέ.

Ο The Weeknd κυκλοφόρησε τελευταία φορά νέα μουσική με τον Dawn FM, το πέμπτο στούντιο άλμπουμ του, το οποίο έφτασε στο Νο. 2 στο τσαρτ άλμπουμ Bllboard 200 τον Ιανουάριο του 2022.

🗓️ 06 Dec 2022

Related Articles