Ο The Weeknd κυκλοφόρησε το νέο μουσικό βίντεο για την επέτειο ενός έτους του «Dawn FM»

the-weeknd-press-credit-brian-ziff-2022-billboard-1-1548

Ο The Weeknd πλησιάζει στην επέτειο ενός έτους από το πέμπτο στούντιο άλμπουμ του, Dawn FM, και αν είστε θαυμαστής, ίσως θέλετε να παρακολουθείτε τη σελίδα του στο YouTube καθώς πλησιάζει η ημερομηνία. Σε ένα tweet της Τετάρτης (28 Δεκεμβρίου), ο 32χρονος hitmaker πείραξε ότι ένα νέο μουσικό βίντεο για ένα τραγούδι εκτός δίσκου είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει, ακριβώς την σωστή στιγμή.

Το Dawn FM έφτασε μια εβδομάδα στο 2022, στις 7 Ιανουαρίου, δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του Νο. 1 δίσκου του After Hours. Την Τετάρτη, ένας θαυμαστής στο Twitter ρώτησε τον ιθαγενή του Τορόντο —γεννήθηκε τον Άμπελ Τεσφάγιε — «ξημερώνει σχεδόν ενός έτους, πώς νιώθεις;»

«i feel istheresomeoneelsemusicvideo-ish», απάντησε απλά.

«Υπάρχει κάποιος άλλος;» είναι το 10ο κομμάτι στον Dawn FM. Μέχρι στιγμής, το βασικό σινγκλ “Take My Breath” και τα επόμενα κομμάτια “Out of Time”, “Sacrifice”, “Gasoline” και “How Do I Make You Love Me” έχουν όλα αντίστοιχα μουσικά βίντεο.

Το βίντεο έρχεται μετά την τελευταία κυκλοφορία του σταρ του Idol, “Nothing Is Lost (You Give Me Strength),” που έγραψε και ηχογράφησε για το soundtrack του Avatar: The Way of Water. Η μπαλάντα, που γράφτηκε και συμπαραγωγός από τη Swedish House Mafia, παίζεται στους τίτλους τέλους του σίκουελ του Avatar, που έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 16 Δεκεμβρίου.

Ο Tesfaye προετοιμάζεται επίσης για τα ευρωπαϊκά και λατινοαμερικάνικα σκέλη της περιοδείας του After Hours Til Dawn, η οποία επαναλαμβάνεται στο Μάντσεστερ τον Ιούνιο. Ο τραγουδιστής των «Blinding Lights» ολοκλήρωσε το ταξίδι της βορειοαμερικανικής διαδρομής τον Νοέμβριο, και ήδη έχει αρχίσει να διασκεδάζει για την εκδρομή του επόμενου έτους.

“xo bout to F-k up 2023”, έγραψε επίσης στο Twitter την Τετάρτη μαζί με μια καλλιτεχνικά επεξεργασμένη συλλογή πλάνα από τις προηγούμενες εκπομπές του στο After Hours Til Dawn.

🗓️ 03 Jan 2023

Related Articles