Ο The Weeknd ίσως αφαιρέσει το «Trilogy» από τις ψηφιακές πλατφόρμες

GettyImages-1320433065-1

Ο The Weeknd λέει ότι σκέφτεται να αφαιρέσει το έργο του Trilogy από τις ροές. Ο τραγουδιστής από το Τορόντο πιστεύει ότι οι θαυμαστές  του πρέπει να ακούσουν τα τρία έργα που περιλαμβάνουν το άλμπουμ στις αρχικές τους μίξεις. Τα mixtapes των The Weeknd House of Balloons, Thursday, και Echoes of Silence αποτελούν όλα τα τραγούδια του Trilogy. Τα κυκλοφόρησε όλα το 2011, ενώ ένα χρόνο αργότερα μοιράστηκε το Trilogy.

«Αν θέλετε να ακούσετε την τριλογία πώς υποτίθεται ότι πρέπει να ακούγεται… ακούστε ξεχωριστά το House of Balloons, Thursday και Echoes of Silence», εξήγησε ο The Weeknd. «Δεν είναι όλα τα δείγματα σε τριλογία και η μίξη δεν είναι η αρχική μίξη. Αλλά μπορείτε να το πείτε και τριλογία, αλλά για τους νέους θαυμαστές, δεν είναι ένα νέο άλμπουμ».

Πρόσθεσε ότι «ίσως να απαλλαγεί από τη συλλογή» για να αποφύγει οποιαδήποτε περαιτέρω σύγχυση. Ωστόσο, ο The Weeknd λέει ότι γνωρίζει ότι σε κάποιους θαυμαστές αρέσει η συλλογή, οπότε δεν είναι ακόμα σίγουρος.

«Αλλά ξέρω επίσης ότι υπάρχουν θαυμαστές της συλλογής, οπότε μπορεί να μην την ξεφορτωθώ». έγραψε. «Αλλά θέλω απλώς να είναι ξεκάθαρο για όλους τους νέους θαυμαστές και τους περίεργα μεγαλύτερους θαυμαστές μου ότι αυτό δεν είναι ένα νέο άλμπουμ».

Ενώ το Trilogy μπορεί να μην είναι διαθέσιμο για πολύ ακόμα , το House Of Balloons, το Thursday και το Echoes Of Silence είναι όλα σε πλατφόρμες ψηφιακής ροής στις αρχικές τους μίξεις. Τα έργα περιλαμβάνουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του The Weeknd από την αρχή της καριέρας του, όπως τα “Wicked Games”, “The Zone”, καθώς και τα “Twenty Eight”, “House of Balloons / Glass Table Girls” και πολλά άλλα. Ο The Weeknd μοιραστικέ πληροφορίες σχετικά με το Trilogy στο λογαριασμό του στο Twitter, και μεταδώστε το έργο προτού αφαιρεθεί ενδεχομένως από τους ιστότοπους ροής.

🗓️ 17 Nov 2022

Related Articles