Ο Suga των BTS ανακοινώνει ότι ετοιμάζει μια νέα συνεργασία «έκπληξη»

suga-bts-1106184737

Ο Suga και η IU αναμένεται να επανενωθούν για μία ακόμη συνεργασία. Την περασμένη εβδομάδα, το νοτιοκορεατικό μέσο ενημέρωσης SpoTV News υποστήριξε ότι τα δύο είδωλα της K-pop πρόκειται να κυκλοφορήσουν μαζί ένα νέο τραγούδι. Αν οι πληροφορίες ισχύουν, αυτή θα είναι η δεύτερη συνεργασία του Suga και της IU μετά το τραγούδι «eight» του 2020.

Η Big Hit Music τοποθετήθηκε σχετικά με τις φήμες με δήλωση που παραχώρησε στο Sports Today, αναφέροντας ότι προς το παρόν είναι «δύσκολο να επιβεβαιωθεί» αν ο Suga και η IU ετοιμάζουν ή όχι νέα μουσική μαζί. Η περιοδεία «Agust D Tour» του 30χρονου ράπερ θα ξεκινήσι αυτόν τον Απρίλιο και θα διαρκέσει ως τον Ιούνιο. Στο πρόγραμμα της περιοδείας περιλαμβάνοντας 11 συναυλίες στις ΗΠΑ και την Ασία, με την τελευταία συναυλία του Suga να είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί στις 25 Ιουνίου στη Σεούλ της Νότιας Κορέας.

Η Ticketmaster ακύρωσε τη γενική πώληση των εισιτηρίων για το αμερικανικό σκέλος της περιοδείας της «Agust D Tour» μετά την «εξαιρετικά υψηλή ζήτηση» στην πρώτη φάση της προπώλησης για το ARMY των BTS. Η υπηρεσία είχε ανακοινώσει προηγουμένως ότι λόγω της μεγάλης ζήτησης, το 100% όλων των διαθέσιμων εισιτηρίων θα διατεθεί προς πώληση κατά την πρώτη φάση της προπώλησης για το ARMY.

«Εάν όλα τα εισιτήρια αγοραστούν κατά τη διάρκεια της προπώλησης, δεν θα διατεθούν άλλα εισιτήρια», επιβεβαίωσε. Η περιοδεία «Agust D Tour» πήρε την ονομασία της από ένα από τα ψευδώνυμα του Suga, του οποίο το πραγματικό όνομα είναι Min Yoon-gi. Μετά το διάλειμμα που ξεκίνησαν οι BTS για να εκπληρώσουν τις στρατιωτικές υποχρεώσεις τους, ο Suga πρόκειται επίσης να καταταγεί στον στρατό της Νότιας Κορέας κατά τη διάρκεια του επόμενου έτος και σύμφωνα με πληροφορίες, θα υπηρετήσει τη θητεία του ως υπάλληλος κοινωνικών υπηρεσιών. Ωστόσο, η Big Hit Music ανέφερε σε δήλωση της ότι «δεν μπορεί να επιβεβαιώσει πληροφορίες σχετικά με τις προσωπικές υποθέσεις», των μελών των BTS.

🗓️ 15 Mar 2023

Related Articles