Ο Stormzy κυκλοφόρησε το νέο του άλμπουμ «This Is What I Mean»

Stormzy-15623538821-1068x712-1

Ο Stormzy αποκάλυψε το πολυαναμενόμενο άλμπουμ του “This Is What I Mean”.

Το “This Is What I Mean” κυκλοφόρησε στις 25 Νοεμβρίου και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τέθηκαν σε υπερένταση μετά την ανακοίνωση τον περασμένο Σεπτέμβριο .Το άλμπουμ θα ακολουθήσει το άλμπουμ του 2019 «Heavy Is the Head» – το οποίο κυκλοφόρησε δύο χρόνια μετά το πρώτο του στούντιο άλμπουμ «Gang Signs and Prayer». Οι θαυμαστές περίμεναν με ανυπομονησία τη νέα δουλειά του Stormzy, οπότε αυτά είναι τα νέα που όλοι περίμεναν.

Ο Stormzy επανενεργοποίησε τα socials του για να ανακοινώσει το επερχόμενο άλμπουμ του. Ο ίδιος κυκλοφόρησε επίσης μια λίστα κομματιών, η οποία περιλαμβάνει 12 ολοκαίνουργια τραγούδια.

Κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας, το πλήθος παρακολούθησε ένα βίντεο που ανέβηκε στις μεγάλες οθόνες, δείχνοντας αρκετές λήψεις στούντιο του Stormzy να ηχογραφεί το LP. Στο τέλος του κλιπ, εμφανίστηκε το ακόλουθο μήνυμα στη μεγάλη οθόνη: «Άλμπουμ 3. Έρχεται 2022».

Σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου, οι προπαραγγελίες για το νέο άλμπουμ του Stormzy «είναι δυνατό να αποκτηθούν πρώτα για όσους παρακολουθήσουν το σκέλος της βρετανικής περιοδείας του Stormzy «Heavy Is The Head». μια προσωπική χειρονομία ευγνωμοσύνης προς τους πιστούς και υποστηρικτικούς θαυμαστές του που περίμεναν σχεδόν δύο χρόνια για τις παραστάσεις του Ηνωμένου Βασιλείου».

Ο Stormzy άφησε το tracklist ταυτόχρονα με την ανακοίνωση του άλμπουμ. Περιλαμβάνει 12 νέα τραγούδια, ωστόσο η τελευταία του έκδοση “Mel Made Me Do It” δεν εμφανίζεται. Πιθανώς αυτό να οφείλεται στη διάρκεια και στο χρόνο που το άφησε, γεγονός που το σηματοδοτεί ως αυτόνομη κυκλοφορία.

Ο Βρετανός τραγουδιστής και συνθέτης Sampha εμφανίζεται με τη μορφή δευτερευόντων φωνητικών στο δεύτερο σινγκλ του άλμπουμ «Firebabe», όπως και ο βραβευμένος με Grammy καλλιτέχνης Jacob Collier και η τραγουδίστρια της σόουλ από το Λονδίνο, Debbie.

Στο αναγνωρισμένο σινγκλ του «Hide and Seek», οι ανερχόμενοι τραγουδιστές Oxlade και Ayanna συμμετέχουν στα δεύτερα φωνητικά αυτού του κομματιού.

🗓️ 28 Nov 2022

Related Articles