Ο Stormzy ανακοίνωσε τη μοναδική του παράσταση στο Ηνωμένο Βασίλειο για το 2023

9905c22c6a18e1609328ff3eab201469

Ο Stormzy ανακοίνωσε τη μοναδική του παράσταση στο Ηνωμένο Βασίλειο για το 2023 στο Victoria Park. Πριν από την κυκλοφορία του τρίτου του άλμπουμ This Is What I Mean στις 25 Νοεμβρίου, οι Croydon MC αποκάλυψαν τα σχέδια να παίξουν το Victoria Park στις 18 Αυγούστου του επόμενου έτους. O Stormzy θα είναι επικεφαλής και θα επιμεληθεί το line-up για το This Is What We Mean Day, το οποίο είναι μέρος του φεστιβάλ All Points East.

Σε ένα βίντεο ανακοίνωσης, ο Stormzy πρότεινε ότι, μετά από μια επαναπρογραμματισμένη περιοδεία που περιελάμβανε τρεις sold out βραδιές στο O2 Arena του Λονδίνου, ήθελε να «κάνει κάτι μεγαλύτερο, κάτι καλύτερο, κάτι διαφορετικό».

«Είχαμε back to back συναντήσεις, είχαμε καινούργιες ιδέες, και μετά άρχισα να σημειώνω ιδέες… και σκεφτικά ζωντανή μπάντα, χρειαζόμαστε μια ζωντανή μπάντα», πρόσθεσε. «Κάτι καλοκαιρινής ώρας, έξω, για τον κόσμο..”. Περαιτέρω λεπτομέρειες δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί, για το line-up όμως η προπώληση εισιτηρίων θα ξεκινήσει στις 15 Νοεμβρίου, και η γενική πώληση θα ξεκινήσει στις 17 Νοεμβρίου. Θα δοθεί προτεραιότητα πρόσβασης σε όσους προπαραγγείλουν τον νέο του δίσκο από το ηλεκτρονικό κατάστημα του Stormzy.

Ο Stormzy ξεκίνησε την επιστροφή του με το επικό βίντεο κλιπ για το Mel Made Me Do It. Το πρώτο τραγούδι που λαμβάνεται από το 12ο  κομμάτι του This Is What I Mean είναι το Hide & Seek, το οποίο μέχρι στιγμής έχει φτάσει στο Νο. 7 στο Ηνωμένο Βασίλειο και έχει 87.459 πωλήσεις μέχρι σήμερα, σύμφωνα με την Official Charts Company. Ο Stormzy έχει 10 εκατομμύρια μηνιαίους ακροατές στο Spotify. Το άλμπουμ είναι η πρώτη μεγάλη κυκλοφορία στο 0207 Def Jam.

🗓️ 11 Nov 2022

Related Articles