Ο Steve Aoki υπογράφει το remix για το "Fun, Fun, Fun" των Beach Boys

Steve-Aoki-15624813586

Ο υποψήφιος για x-Grammy, πολυπλατινένιος καλλιτέχνης, παραγωγός και DJ Steve Aoki βυθίζεται στο καλοκαίρι με το remix του ενός από τους μεγαλύτερους ύμνους όλων των εποχών, το «Fun, Fun, Fun» των The Beach Boys. Την ώρα που γιορτάζεται η 60η επέτειος για ένα από τα πιο εντυπωσιακά συγκροτήματα στην ιστορία της μουσικής, η νέα διασκευή του “Fun, Fun, Fun” θυμίζει την αιώνια ηλιοφάνεια των The Beach Boys, ενώ επιταχύνει τον ήχο σε υψηλή ταχύτητα με τους παλλόμενους ήχους του Aoki. Το “Fun, Fun, Fun (Steve Aoki Remix)” κυκλοφορεί μέσω της Capitol Records/UMe/Universal Music Canada.

Αρχικά γραμμένο από τους ιδρυτές των The Beach Boys, Brian Wilson και Mike Love, το “Fun, Fun, Fun” κυκλοφόρησε το 1964 και έφτασε στο #5 στο Billboard 100 chart. Σχεδόν εξήντα χρόνια μετά την πρώτη μετάδοση των καλών τους δονήσεων σε όλο τον κόσμο, οι The Beach Boys, το πρώτο αμερικανικό ποπ συγκρότημα που έφτασε στο ορόσημο των 60 ετών, παραμένει ένα από τα πιο θρυλικά και επιδραστικά γκρουπ μέχρι σήμερα, με κομμάτια όπως το «Fun, Fun, Fun» ως απόδειξη του διαχρονικού τους ήχου.

Ως θαυμαστής ο ίδιος, ο Aoki ήταν πρόθυμος να δουλέψει και να ενσωματώσει μια εκδοχή στο ζωντανό του σετ. Γνωρίζοντας ότι οι θαυμαστές θα συμμετάσχουν στον ενθουσιασμό του για τους The Beach Boys, έκανε το ντεμπούτο του το νέο remix της κλασικής επιτυχίας στους θαυμαστές σε ένα πρόσφατο σόου, όπου το πλήθος ξετρελάθηκε, βρίσκοντας τον εαυτό του να περικλείεται από τον ήχο υψηλών οκτανίων που αντηχούσε από τα μεγάφωνα, με μια ζεστή αίσθηση νοσταλγίας που πλημμύρισε το κοινό.

Ο Steve Aoki μοιράζεται: «Ήμουν μεγάλος θαυμαστής των The Beach Boys σε όλη μου τη ζωή. Μεγαλώνοντας στην Καλιφόρνια, άκουσα τη μουσική τους παντού γύρω μου. Οι Beach Boys είναι μουσικές ιδιοφυΐες και οραματιστές στον κόσμο του rock n’ roll. Συνεχίζω να εμπνέομαι από τη μουσική τους μέχρι σήμερα. Είναι τιμή μας να συγκεντρωθούμε για το remix «Fun, Fun, Fun» και ανυπομονώ να το μοιραστώ με όλους τους θαυμαστές μας όλο το καλοκαίρι».

Οι Beach Boys είπαν: «Είναι τόσο ευχάριστο όσο και πολύ διασκεδαστικό, να έχουμε τον Steve Aoki – την προσωποποίηση της διασκέδασης – να ξαναφανταστούμε έναν από τους πιο διαρκείς μας ευχαριστημένους στο πλήθος! Καθώς μπαίνουμε στο καλοκαίρι, το remix του Steve (Aoki) «Fun, Fun, Fun» οδηγεί σαν άσσος».

Ο Steve βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε περιοδεία στις ΗΠΑ και την Ευρώπη, ανεβαίνοντας σταθερά στη σκηνή περισσότερες νύχτες του χρόνου από ό,τι όχι. Ως κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ Γκίνες, που κατέχει τον τίτλο του “Most Traveled Musician in One Year” από το 2012, οι θαυμαστές μπορούν να περιμένουν να ακούσουν “Fun, Fun, Fun (Steve Aoki Remix)”. Το πρωτότυπο τραγούδι, το οποίο συνεχίζει να είναι ένας εξελισσόμενος ύμνος που υφαίνεται στο τοπίο του πολιτισμού και της ψυχαγωγίας, εμφανίστηκε πρόσφατα στο soundtrack της πολυαναμενόμενης ταινίας του καλοκαιριού «Barbie». Παράλληλα, οι The Beach Boys πιάνουν νέα κύματα συμμετέχοντας σε ένα μεγάλου μήκους ντοκιμαντέρ που βρίσκεται επί του παρόντος στα σκαριά, σε ένα ειδικό αφιέρωμα, σε εκθέσεις και εκδηλώσεις κύρους, σε μοναδικές συνεργασίες επωνυμίας και πολλά άλλα για να γιορτάσουν την 60η επέτειό τους.

🗓️ 25 May 2023

Related Articles