Ο Steve Aoki συνεργάζεται με τους CNCO στο νέο τραγούδι «Diferente»

Steve-Aoki-CNCO-15623978632

Ο παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνης και παραγωγός, Steve Aoki, κυκλοφόρησε ένα συναρπαστικό και συναισθηματικό νέο σινγκλ με τίτλο “Diferente” στο οποίο συμμετέχει το πλατινένιο συγκρότημα Latin Pop, CNCO. Το “Diferente” και το επίσημο μουσικό του βίντεο είναι πλέον διαθέσιμο για ροή σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.


Ένας συνδυασμός αισιόδοξων μελωδιών και ονειρικής παραγωγής, ο Steve Aoki επιδεικνύει τις ενστικτώδεις και χαμαιλεοντάρικες ικανότητές του να δημιουργεί μουσική που όχι μόνο επιδεικνύει τη μουσική του επιδεξιότητα, αλλά ενισχύει τον ισχυρισμό του ως ένας από τους πιο περιζήτητους οραματιστές καλλιτέχνες σε όλο τον κόσμο. Συνδυάζοντας ευφορικά συνθεσάιζερ με τη δυναμική φωνητική του γκρουπ, ο καλλιτέχνης που είναι υποψήφιος για 2 φορές Grammy συνδυάζει ονειρικά ποπ beats και δελεαστικά στοιχεία ντραμς για να παρουσιάσει μια δελεαστική ιστορία για μια συναισθηματική έκρηξη από το παρελθόν. Με τη βοήθεια των μελών του CNCO Christopher Velez, Erick Brian Colon, Richard Camacho και Zabdiel de Jesus, ο Aoki έφερε στη ζωή το όραμά του για το “Diferente”.


«Ήθελα να δουλέψω με τα παιδιά εδώ και πολύ καιρό και τα προγράμματά μας δεν συμπίπτουν για να πετύχουμε κάτι, οπότε είμαι ενθουσιασμένος που επιτέλους κατάφερα να το κάνω. Λατρεύω το στυλ τους και τόσο πολύ ταλέντο με αυτά τα παιδιά. Διασκεδάσαμε τόσο πολύ που το συνθέσαμε και είναι απλά μια ατμόσφαιρα!» σχολίασε ο Steve Aoki.


«Είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε μέρος αυτού του δίσκου, η συνεργασία με τον Steve ήταν κάτι που θέλαμε να κάνουμε εδώ και πολύ καιρό – είναι ένας νέος ήχος που οι θαυμαστές δεν έχουν ακούσει ποτέ ξανά από εμάς. Ελπίζουμε όλοι να απολαμβάνουν αυτό το τραγούδι όσο κι εμείς», μοιράστηκαν οι CNCO.

🗓️ 09 Feb 2023

Related Articles