Ο Snoop Dogg «Slips Into Style» στο νέο διαφημιστικό του Super Bowl 2023 με την εταιρεία υποδημάτων Sketchers

Skechers-Super-Bowl-commercial-2023-ft-Snoop-Dogg

Ως ράπερ, ο Snoop Dogg έχει έναν απίστευτα πολυάσχολο τρόπο ζωής και τα υποδήματά του πρέπει να είναι στο ίδιο επίπεδο. Πρόκειται για το νέο διαφημιστικό του με την επωνυμία υποδημάτων Skechers, τα οποία φόρεσε ο ράπερ στο Super Bowl 2023 ως διαφήμιση της μάρκας το βράδυ της Κυριακής (12 Φεβρουαρίου).

Το διαφημιστικό κλιπ ξεκινά δείχνοντας μας τον προσωπικό πιλότο του ράπερ αφού έφτασαν στο αεροδρόμιο να του λέει «Φτάσαμε, κύριε Ντόγκ». «Ώρα να γλιστρήσω μέσα», είπε 51χρονος από την άνετη θέση του σε ένα ιδιωτικό τζετ καθώς φορούσε τα μπλε-royal Skechers παπούτσια του. Στην συνέχεια μας δείχνει ένα πράσινο αυτοκίνητο lowrider πο περιμένει τον σταρ, ο οποίος ετοιμαζόταν να μπει μέσα για να πάει σε μια συναυλία — ο Snoop κατά την διάρκεια του διαφιμιστικού αλλάζει το μπλε σύνολό του με ένα κίτρινο που αποτελείται από ένα ζευγάρι Skechers ενώ ερμηνεύει τις επιτυχίες του στους θαυμαστές του. Τα καθήκοντα του ράπερ δεν σταματούν εκεί: ο Snoop φοράει Skechers ενώ εκτελεί διαδρομές, κατά την διάρκεια μιας βάρδιας σε ένα pet grooming saloon, ακόμα και κατά τη διάρκεια ενός παιδικού αγώνα ποδοσφαίρου όπου ενεργεί ως προπονητής.

Στην συνέχεια μας δείχνει τον Snoop Dogg να φτάνει επίσης μέχρι τον Λευκό Οίκο, όπου η IRL φίλη του Martha Stewart του κάνει την εξής ερώτηση καθώς ο ράπερ κάθεται στη θέση του προέδρου. «Γεια σου, Σνουπ, πώς τα κάνεις όλα αυτά;» τον ρώτησε. «Skechers, μωρό μου, παπούτσια φτιαγμένα για όλους», απάντησε ο ράπερ.

Ο Snoop βρισκόταν στην λίστα με τους καλλιτέχνες που εμφανίστηκαν στις διαφημίσεις του Super Bowl 2023, συμπεριλαμβανομένης της διαφήμισης του Diddy’s Uber One (στην οποία συμπρωταγωνιστούν οι Kelis, Montell Jordan, Donna Lewis και Haddaway). Η διαφήμιση Dunkin’ Donuts των Jennifer Lopez και Ben Affleck. Ο Jack Harlow με τη Missy Elliott και τον Elton John σε μια διαφήμιση Doritos. Ο John Travolta σε μια διαφήμιση της T-Mobile. Η Sarah McLachlan σε μια διαφήμιση Busch Light, και ο Metro Boomin σε μια διαφήμιση της Budweiser.

🗓️ 13 Feb 2023

Related Articles