Ο Snoop Dogg και Dr. Dre ετοιμάζουν νέο άλμπουμ 30 χρόνια μετά

ezgif.com-gif-maker

Ο Snoop Dogg αποκάλυψε ότι συνεργάζεται για άλλη μια φορά μαζί με τον Dr. Dre, αποκαλύπτοντας ένα νέο άλμπουμ με τον τίτλο «Missionary». Σε μια συνέντευξη με τον Stephen A. Smith στο podcast του Know Mercy, ο Snoop Dog επιβεβαίωσε το όνομα του επικείμενου έργου, στο οποίο ο Dre θα αναλάβει τα καθήκοντα παραγωγής.

«Εγώ και ο Dr. Dre δουλεύαμε σε ένα άλμπουμ τους τελευταίους δύο μήνες» δήλωσε ο Snoop Dog την περασμένη Παρασκευή. Ο ράπερ αποκάλυψε ότι το άλμπουμ θα κυκλοφορούσε τον Νοέμβριο, αν και δεν δόθηκε ακριβής ημερομηνία μέσω του Death Row/Aftermath Records.

Η δουλειά τους στο «Missionary» σηματοδοτεί την πρώτη τους συνεργασία μετά από 29 χρόνια. Συνδέθηκαν για πρώτη φορά για το ντεμπούτο του Snoop Dogg το 1993 με το «Doggystyle», του οποίου η παραγωγή του ήταν φυσικά του Dr.Dre. Εκτός του ότι ο Νοέμβριος θα είναι ο μήνας κυκλοφορίας του άλμπουμ, θα σηματοδοτεί παράλληλα και την 30η επέτειο από την κυκλοφορία του προηγούμενου του άλμπουμ «Missionary». Όταν ρωτήθηκε από τον Smith γιατί επέλεξε το όνομα «Missionary», ο Snoop απάντησε χιουμοριστικά: «Το πρώτο άλμπουμ είχε τίτλο «Doggystyle».

O Snoop και ο Dre μίλησαν ανοικτά για την πρόσφατη απόκτηση της Death Row Records από τον Snoop. «Έψαχνα να βρώ τα αφεντικά μου από το ‘Doggystyle’», δήλωσε ο Snoop. «Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, – οι άνθρωποι που το είχαν – χρέωναν περισσότερα για τα αφεντικά τους παρά για το Death Row. Έπρεπε λοιπόν να αναρωτηθώ: «Θέλω πίσω τα αφεντικά ή θέλω να επιστρέψω και να πάρω πίσω αυτή την κληρονομιά;».

Σχολιάζοντας την κληρονομιά της δισκογραφικής ο Snoop δήλωσε: «Η Death Row Records είναι η πιο παραγωγική, κυρίαρχη, επιχειρηματική εταιρεία που έχει βγει ποτέ από τη Δυτική Ακτή, ήρθε και μείνει μαζί μας για μια ζωή». Τα νέα έρχονται μόλις λίγες εβδομάδες αφότου ο Snoop και ο Dr. Dre φωτογραφήθηκαν στο στούντιο δίπλα στον Eminem. Τον Αύγουστο, ο Eminem μοιράστηκε μια δημοσίευση και με τους τρεις τους να ποζάρουν στο studio μαζί με τη λεζάντα: «Παρέα με τα αδέλφια μου..»

Φέτος ο Dr. Dre παρήγαγε και πρωτοστάτησε στο Super Bowl Halftime Show. Εκτός από την εμφάνιση του στο πλευρό του Snoop, ο Dr. Dre ανέβηκε στη σκηνή με τους 50 Cent, Kendrick Lamar, Mary J. Blige και άλλους.

🗓️ 03 Oct 2022

Related Articles