Ο Snoop Dogg ετοιμάζεται για την πρώτη του βιογραφική ταινία

ab7e6ed8b3ff11e4da99ec3eb70cef8b

Ο D-O-Double-G θα κυκλοφορήσει την δική του βιογραφική ταινία στη μεγάλη οθόνη. Η Universal Pictures ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι ετοιμάζει μια ταινία για να μεταφέρει τη θρυλική ιστορία της ζωής του Snoop Dogg στη μεγάλη οθόνη.

“Πώς τον λένε; Snoop Dooogggyyy Dooooooggg. Σωστά, συνεργαζόμαστε με τον ίδιο τον Dogg Father @SnoopDogg για να μεταφέρουμε τη θρυλική ιστορία της ζωής του στη μεγάλη οθόνη”, έγραψε το στούντιο στο Twitter. «Επιτέλους», έγραψε ο 51χρονος ράπερ στο Twitter το απόγευμα της Τετάρτης μαζί με τα πλάγια emoji της φωτιάς και μια γροθιά.

Το σενάριο της ταινίας θα γραφτεί από τον Τζο Ρόμπερτ Κόουλ, ο οποίος έγραψε και τις δύο ταινίες του «Black Panther» και τη σκηνοθεσία του Άλεν Χιουζ, του σκηνοθέτη του «Menace II Society».  «Περίμενα πολύ καιρό για να φτιάξω αυτό το έργο γιατί ήθελα να διαλέξω τον σωστό σκηνοθέτη, τον τέλειο σεναριογράφο και την μεγαλύτερη κινηματογραφική εταιρεία με την οποία θα μπορούσα να συνεργαστώ, θα μπορούσε να καταλάβει την κληρονομιά που προσπαθώ να απεικονίσω στην οθόνη και τη μνήμη που προσπαθώ να αφήσω πίσω», δήλωσε ο Snoop, του οποίου το όνομα γέννησης είναι Calvin Cordozar Broadus Jr. «Ήταν ο τέλειος γάμος. Ήταν ιερός γάμος, όχι ιερά μακαρόνια».

Η Universal προηγουμένως γύρισε την ιστορία της ραπ ομάδας N.W.A. στην επιτυχημένη ταινία του 2015 “Straight Outta Compton” και κυκλοφόρησε επίσης την αναγνωρισμένη βιογραφική ταινία του Eminem “8 Mile” το 2002. Η Donna Langley, πρόεδρος του Universal Filmed Entertainment Group, είπε ότι συναντήθηκε με τον Snoop λίγο μετά την απόκτηση του Death Row Records. Η απόκτησή του ανακοινώθηκε λίγες μέρες πριν ο Snoop εμφανιστεί στο ημίχρονο του Super Bowl τον Φεβρουάριο με τους Dr. Dre, Eminem, Mary J. Blige και Kendrick Lamar.

🗓️ 11 Nov 2022

Related Articles