Ο Snoop Dogg δηλώνει μεγάλος θαυμαστής του "Game of Thrones" και υποκλίνεται στην Emilia Clarke

Την Παρασκευή (24 Μαρτίου), ο σούπερ σταρ ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με την ηθοποιό του Game of Thrones Emilia Clarke και μοιράστηκε την αγάπη του για την επιτυχημένη σειρά φαντασίας του HBO.

“SNOOP. DOGGY. DOGG.” έγραφε στην λεζάντα που δημοσίευσε μαζί με μια γλυκιά φωτογραφία η Emilia Clarke στα social media, στα παρασκήνια του σόου του ράπερ στο The O2 στο Λονδίνο. «Ο άνθρωπος, ο μύθος, ο θρύλος. Όταν σου τηλεφωνεί, έρχεσαι τρέχοντας». Έτρεξε ακόμη και με τα hashtags της, γράφοντας «#my16yearoldselfishavingalifealteringmomenthere #soismy36yearoldself».

Παράλληλα, ο Snoop σχολίασε κάτω από την ανάρτηση, «I’ love me some you» με τον απαραίτητο δράκο, φλόγα, αποτυπώματα ποδιών, τηλεοπτική κάμερα και χαμογελαστά emojis καρδιάς.

Σε ένα γλυκό βίντεο στο slideshow, ο Snoop απέδειξε ότι η αγάπη δεν ήταν παρά αμοιβαία. Ακούγεται να λέει στην ηθοποιό: «Θα προστάτευα τα αυγά σου οποιαδήποτε μέρα… Είμαι εδώ για σένα, μωρό μου, είμαι εδώ! Ξέρεις ότι είμαι θαυμαστής του σόου, σωστά;» αναφερόμενος στον διάσημο ρόλο του Clarke ως Daenerys Targaryen. Εμφανώς έκπληκτος, ο Κλαρκ ειρωνεύεται: «Μπορώ να το γράψω;» προτού απαντήσει, “Ξέρεις ότι είμαι θαυμαστής σου από πάντα και πάντα;” Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ο ερμηνευτής του ημιχρόνου του Super Bowl του 2022 έκανε σημαντικές επιχειρηματικές κινήσεις ξεκινώντας τον Shiller, τη δική του πλατφόρμα ζωντανής ροής Web3 με τον Βρετανό επιχειρηματία τεχνολογίας Sam Jones και επιστρέφοντας ολόκληρο τον κατάλογο των κυκλοφοριών στην Death Row Records — συμπεριλαμβανομένων κλασικών όπως το Doggystyle του 1993 και του 1996 The Doggfather — σε υπηρεσίες ροής. Άλλα άλμπουμ της συμφωνίας περιελάμβαναν το All Eyez on Me του Tupac και το The Don Killuminati: The 7 Day Theory καθώς και το Lady of Rage’s Necessary Roughness και το Kurupt’s Against the Grain.

🗓️ 29 Mar 2023

Related Articles