Ο Skepta ανακοινώνει το έκτο στούντιο άλμπουμ «Knife and Fork»

Ο Skepta χτυπάει τη νέα χρονιά με την ανακοίνωση του πρώτου του άλμπουμ μετά από πέντε χρόνια, «Knife and Fork», τη Δευτέρα (1 Ιανουαρίου). Το πρώτο σινγκλ, “Gas Me Up (Diligent),” θα φτάσει στις 26 Ιανουαρίου.

«Έχουν περάσει χρόνια από τότε που έβγαλα το τελευταίο μου άλμπουμ και θέλω να σας ευχαριστήσω για όλη την αγάπη κατά τη διάρκεια της παύσης μου. Έχω δει τα μηνύματα, τα tweets και τον Tik Toks, είμαι πραγματικά ευγνώμων που η μουσική μου εξακολουθεί να αντηχεί στον κόσμο ακόμα και ερήμην μου», έγραψε στα socials. «Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι το επόμενο στούντιο άλμπουμ μου #KnifeAndFork φορτώνεται, το πρώτο single #GasMeUp (Diligent) θα κυκλοφορήσει στις 26 Ιανουαρίου. Ανυπομονώ να σας δω όλους @ Big Smoke Festival – Happy 2024.”

Ο Skepta κυκλοφόρησε το τελευταίο του άλμπουμ, Ignorance is Bliss, το 2019 μέσω του Boy Better Know. Έφτασε στο Νο. 2 στο Official Albums Chart του Ηνωμένου Βασιλείου. Το Ignorance is Bliss είναι η συνέχεια του άλμπουμ Konnichiwa του 2016 του αναγνωρισμένου κριτικού ράπερ του Βρετανού grime, το οποίο κέρδισε το βραβείο Mercury 2016.

Τον Νοέμβριο, ο Skepta ανακοίνωσε ότι θα φιλοξενούσε το εναρκτήριο Big Smoke Festival. Το μονοήμερο φεστιβάλ δύο σταδίων θα διεξαχθεί στις 6 Ιουλίου 2024, στο Crystal Palace Park στο νοτιοανατολικό Λονδίνο. Ένα από τα στάδια, το Más Tiempo Stage, πήρε το όνομά του από τη δισκογραφική house μουσικής Skepta που κυκλοφόρησε μαζί με τους συναδέλφους του βρετανικού grime MC και του Boy Better Know, Jammer, πέρυσι.

«Έχω αγανακτήσει να ανακοινώσω επιτέλους ότι το Big Smoke Festival είναι επίσημο…. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος, ήταν τρελό να το κάνω αυτό. Θέλω απλώς να πω ευχαριστώ σε όλους τους υποστηρικτές, εδώ και δύο χρόνια δεν με είδατε στη σκηνή…. Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται πότε θα δουν το Skepta σε ένα φεστιβάλ και ήθελα πραγματικά να εξοικονομήσω όλη αυτή την ενέργεια και να τη βάλω σε κάτι που ήταν για εμάς, από εμάς», είπε στο Instagram Live εκείνη την εποχή.

«Θα υπάρξει μια ζωντανή σκηνή με όλες τις αγαπημένες σας πράξεις – οποιονδήποτε γνωρίζετε ότι είναι συνδεδεμένος με το Skepta. Θα υπάρχει μια ζωντανή σκηνή στη μία πλευρά και η σκηνή Más Tiempo, η οποία θα είναι επίσης μια πλήρης σύνθεση. Μπορεί να καταρρίψω το ένα στάδιο, να πετάξω στο άλλο και να συνδεθώ με τον Jammer. Θα είναι τρελό.”

🗓️ 03 Jan 2024

Related Articles