Ο Shawn Mendes μοιράζεται το νέο του single "Heartbeat" από την ταινία "Lyle, Lyle, Crocodile"

Όπως μας είχε υποσχεθεί, ο Shawn Mendes μοιράστηκε το νέο του τραγούδι «Heartbeat», το πρώτο σινγκλ από το soundtrack για την επερχόμενη οικογενειακή ταινία Lyle, Lyle, Crocodile. Τόσο η ταινία όσο και το soundtrack έρχονται στις 7 Οκτωβρίου.

Ο Mendes θα κάνει την φωνή του κροκοδείλου στην ταινία, στην οποία πρωταγωνιστούν επίσης οι Javier Bardem, Constance Wu, Brett Gelman και Scoot McNairy και είναι προσαρμοσμένη από τη δημοφιλή σειρά παιδικών βιβλίων.

«Το δυσκολότερο μέρος όμως είναι ότι όταν τραγουδάς για μια ταινία αντί για το δικό σου άλμπουμ, πρέπει πραγματικά να διακρίνεις τις αποχρώσεις του συναισθήματος πίσω από κάθε στίχο και κάθε την νότα και να το ταιριάξεις με το πώς θα το απεικονίσει ο χαρακτήρας στην οθόνη. Ο Mendes δήλωσε προηγουμένως για τον ρόλο: «Αυτή ήταν μια υπέροχη εμπειρία, που μου δίδαξε πολλά».

Το Lyle, Lyle, Crocodile είναι η πρώτη φορά που ο Mendes συμμετέχει σε καστ ταινιών μεγάλου μήκους, αλλά η μουσική πτυχή τον ενθάρρυνε να επεκτείνει την καριέρα του εκτός της συγγραφής και της ηχογράφησης άλμπουμ. Το soundtrack της ταινίας περιλαμβάνει μια σειρά από νέες ηχογραφήσεις του Mendes, όπως τα “Top of the World”, “Carried Away”, “Take a Look at Us Now” (με τον Bardem) και “Rip Up the Recipe” (με τον Wu). Το soundtrack του άλμπουμ, όπως αποκαλύφθηκε από τον Mendes νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, περιλαμβάνει επίσης  το “Crocodile Rock” του Elton John.

«Αυτό που ήταν πραγματικά εκπληκτικό ήταν ότι ο Lyle ως χαρακτήρας τραγουδά μόνο, έτσι ένιωσα πολύ άνετα να παίξω τον χαρακτήρα του», είπε ο Mendes. «Ήμουν σε θέση να κάνω αυτό που κάνω καλύτερα, συν ότι έχω σχέση με την ιστορία και τον χαρακτήρα του τόσο πολύ που μου φάνηκε φυσικό. Όταν με πλησίασαν για να με βοηθήσουν στη δημιουργία της μουσικής για τη διασκευή ενός τόσο κλασικού βιβλίου, ήταν μια απίστευτη και τόσο διασκεδαστική πρόκληση από αυτό που έχω συνηθίσει».

🗓️ 04 Oct 2022

Related Articles