Ο Shawn Mendes και η Camila Cabello βρέθηκαν να κυκλοφορούν χέρι-χέρι στη Νέα Υόρκη: Οι θαυμαστές αντιδρούν

Ο Shawn Mendes και η Camila Cabello φωτογραφήθηκαν στη Νέα Υόρκη την Τρίτη και οι θαυμαστές του πρώην ζευγαριού ενθουσιάστηκαν που τους είδαν μαζί.

«ΦΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ», δήλωσε ένας θαυμαστής με κεφαλαία στο Twitter, ενώ ένας άλλος αστειεύτηκε, «Η Camila Cabello και ο Shawn Mendes μοιάζουν με ζευγάρι γυμνασίου με αυτά τα τεράστια σακίδια… (τα λατρεύω)» με μια σειρά από emoji που κλαίνε . Ένας τρίτος έβαλε μπρος για την επανασύνδεση του ντουέτου στο δρόμο γράφοντας: «Ο Shawn Mendes και η Camila Cabello μοιάζουν με ζευγάρι bada-», με τον πρώτο να φορά ένα γκρι φανελάκι και κολιέ φυλαχτό και τον δεύτερο με ένα δερμάτινο μπουφάν εμπνευσμένο από moto.

«Σε όλους εκείνους που λένε ότι τα παραμύθια υπάρχουν μόνο στα βιβλία, πως το εξηγείται αυτό ;» έγραψε ένας τρίτος δίπλα στις φωτογραφίες των σταρ, που αρχικά έβγαιναν από τον Ιούλιο του 2019 έως τον Νοέμβριο του 2021. Μετά τον χωρισμό, εντοπίστηκαν να φιλιούνται στο Coachella τον Απρίλιο, αν και κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα αν είναι ξανά μαζί ή όχι.

Σαν να μην ήταν αρκετή η στιγμή τους στο Coachella, οι εικασίες αυξήθηκαν την εβδομάδα που ακολούθησε το φεστιβάλ που εδρεύει στην Καλιφόρνια, αφού η Cabello ανακοίνωσε ένα τραγούδι με τίτλο “June Gloom” με στίχους που πολλοί θαυμαστές υποτίθεται ότι ήταν για τη συμφιλίωση με το ντουέτο της ‘’Señorita’’. ‘’How come you’re just so much better? / Is this going to end ever? / I guess I’ll f— around and find out,” she sings on the yet-released track’’.

Η Cabello έχει επιστρατεύσει τα αγαπημένα της πρόσωπα να πρωταγωνιστήσουν στο πλευρό της στην πρώτη εθνική διαφημιστική καμπάνια της Olipop. «Ήθελα να το νιώθω αυθεντικό και αυτοί είναι οι άνθρωποι που με κάνουν πραγματικά αυτή που είμαι», είπε στο Billboard για τη συνεργασία με την οικογένεια και τους φίλους της για τη διαφήμιση.

🗓️ 25 May 2023

Related Articles