Ο Sam Smith συμμετέχει με ένα τραγούδι για τον Ken στο soundtrack της ταινίας «Barbie»

Ο Sam Smith αποκάλυψε μέσω των κοινωνικών δικτύων ότι είναι ο δεύτερος καλλιτέχνης – έκπληξη που συμμετέχει στο ήδη γεμάτο αστέρες της μουσικής για το soundtrack της ταινίας «Barbie».

Τον προηγούμενο μήνα ανακοινώθηκε το tracklist του «Barbie The Album», στο οποίο χρέη εκτελεστικού παραγωγού έχει αναλάβει ο Mark Ronson , δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα οι τίτλοι και οι καλλιτέχνες σε δύο από τα 17 τραγούδια του άλμπουμ.

Χθες, έγινε γνωστό ότι ακόμα ένας καλλιτέχνης – έκπληξη είναι η Billie Eilish με το «What Was I Made For». Το νέο τραγούδι του Sam Smith για την ταινία «Barbie» έχει τον τίτλο «Man I Am» και θα κυκλοφορήσει μαζί με το «Barbie The Album» την Παρασκευή 21 Ιουλίου. Το νέο τραγούδι του Sam Smith για την ταινία «Barbie» έχει τον τίτλο «Man I Am» και θα κυκλοφορήσει μαζί με το «Barbie The Album» την Παρασκευή 21 Ιουλίου.

Στη συνέχεια, ο ίδος εξήγησε ελάχιστα από όσα μπορούν να περιμένουν οι θαυμαστές του από το νέο τραγούδι. «Με προσκάλεσαν οι απίστευτοι Mark Ronson και Greta Gerwig να γράψω ένα τραγούδι από την οπτική γωνία του Ken για μία από τις σκηνές και ειλικρινά διασκεδάσαμε τόσο πολύ με αυτό. Ανυπομονώ να ακούσετε τι δημιουργήσαμε μαζί», δήλωσε. Ο Sam Smith έρχεται να προστεθεί σε μια πλειάδα αστέρων που δίνουν τη δική τους λάμψη στο «Barbie The Album».

Παράλληλα, η Dua Lipa, η Nicki Minaj και η Ice Spice, η Karol G, η Charli XCX και οι FIFTY FIFTY έχουν ήδη κυκλοφορήσει τα τραγούδια τους για την ταινία, ενώ αύριο στις 13 Ιουλίου θα κυκλοφορήσει και το τραγούδι της Billie Eilish. Στο «Barbie The Album» συμμετέχουν επίσης οι Lizzo, Ava Max, Dominic Fike, Khalid, The Kid LAROI, Tame Impala, HAIM και Gayle.  

🗓️ 12 Jul 2023

Related Articles