Ο Sam Smith μοιράστηκε όλες τις λεπτομέρειες για του νέο άλμπουμ "Gloria"

sam-smith

Το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης 10 Νοεμβρίου, ο Smith δημοσίευσε στο Twitter ένα βίντεο όπου μοιράστηκε μια περιγράφει με πολλές λεπτομέρειες για τη λίστα κομματιών και τους συνεργάτες για το τέταρτο στούντιο LP του.

Οι καλλιτέχνες που επιβεβαιώθηκαν στο δίσκο περιλαμβάνουν τους Ed Sheeran, Jessie Reyez, Koffee και Kim Petras που συμμετείχαν στο πρόσφατο single τους «Unholy». Αυτό το κομμάτι διασφάλισε πρόσφατα ότι έγιναν οι πρώτοι non-binary και τρανς καλλιτέχνες, αντίστοιχα, που έφτασαν στην κορυφή του Billboard Hot 100.

Η Reyez πρόκειται να εμφανιστεί σε δύο από τα κομμάτια του άλμπουμ – το “Perfect” και το “Gimme”. Ο Koffee κάνει επίσης μια εμφάνιση στο τελευταίο τραγούδι, ενώ ο Sheeran βοηθά στο κλείσιμο του άλμπουμ στο “Who We Love”. Το άλμπουμ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 27 Ιανουαρίου 2023. Ο Smith μοιράστηκε πρόσφατα λεπτομέρειες μιας βρετανικής και ευρωπαϊκής περιοδείας για το επόμενο έτος. Επίσης, θα εμφανιστεί και στο Jingle Bell Ball της Capital με το Barclaycard 2022 μαζί με τους Coldplay και τον Lewis Capaldi τον επόμενο μήνα. Σε παράλληλα νέα, ο Smith μίλησε και για τις εμπειρίες που αντιμετώπισε με την ομοφοβία και δήλωσε ότι ακόμη και τώρα, εξακολουθεί να αντιμετωπίζουν ομοφοβικές διακρίσεις.

«Είναι ακόμα δύσκολο να είσαι queer. Υπάρχει ακόμα αντίδραση», είπαν στον Zane Lowe στην εκπομπή του Apple Music. «Ακόμα και τώρα μου λένε πράγματα στο δρόμο. Το πιο περίεργο είναι ότι μπορείς να γίνεις διάσημος, μπορείς να γίνεις ποπ σταρ και ακόμα το καταλαβαίνεις».

Ο Smith συνέχισε: «Επειδή νόμιζα ότι θα γίνω σταρ της ποπ και δεν θα μου έλεγαν ποτέ ξανά μια κακή λέξη. Δεν θα είχα ποτέ ομοφοβία. Δεν θα το ζούσα ποτέ αν γινόμουν σταρ. Και τότε συμβαίνει και είναι ακόμα εκεί. Είναι ακόμα εκεί έξω.” Ο ποπ σταρ συνέχισε λέγοντας ότι έκτοτε ενστερνίστηκαν τον ρόλο τους ως «φωνή» για την LGBTQ+ κοινότητα.

🗓️ 11 Nov 2022

Related Articles