Ο Sam Smith κυκλοφόρησε το νέο του σινγκλ "Gimmie", με τους Koffee και Jessie Reyez

Sam-Smith.-Credit-Paras-Griffin-via-Getty-Images-696x442-1

Για τους θαυμαστές του Sam Smith που περιμένουν με αγωνία την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου άλμπουμ του τραγουδιστή, μην φοβάστε: Είναι εδώ για να σας δώσουν αυτό που θέλετε.


Το Σάββατο (7 Ιανουαρίου), ο Smith ανακοίνωσε ότι το τελευταίο τους σινγκλ “Gimme”, με τους Koffee και Jessie Reyez, που θα κυκλοφορήσει σήμερα Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου. Δημοσιεύοντας το νέο κομμάτι στο Instagram και στο TikTok, ο Smith μοιράστηκε επίσης ένα απόσπασμα του το μολυσματικό ρεφρέν του τραγουδιού, με τον ίδιο και την Reyez να τραγουδούν τη λέξη “Gimme what I want” σε έναν κυματιστό τροπικό ρυθμό.


Οι θαυμαστές της Reyez θα ενθουσιαστούν επίσης που θα μάθουν ότι αυτή δεν είναι η μόνη φορά που η σταρ της R&B θα εμφανιστεί στο νέο άλμπουμ του Smith «Gloria» — ο τραγουδιστής θεωρείται επίσης ως γνωστός καλλιτέχνης στο τραγούδι “Perfect”. Η Reyez ανακοινώθηκε επίσης ως ο ειδική καλεσμένη του Smith για την επερχόμενη περιοδεία τους στις ΗΠΑ, η οποία θα τους δει να βγαίνουν σε αρένες σε όλη τη χώρα αυτό το καλοκαίρι.


Το Gloria, που κυκλοφορεί την Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου, θεωρείται κάτι σαν μια σημαντική ανακάλυψη για τον Smith όσον αφορά τη σύνθεση και την παραγωγή. Μιλώντας στο Billboard για το εξώφυλλό μας τον Αύγουστο πέρυσι, η σταρ είπε ότι οι θαυμαστές μπορούν να περιμένουν να ακούσουν το «πρώτο μη σπασμωδικό άλμπουμ» του Smith και ότι το έργο επικεντρώθηκε γύρω από την έννοια της queer χαράς. «Νομίζω ότι η χαρά για μένα, και για πολλούς queer ανθρώπους, είναι ένα αρκετά επικίνδυνο μέρος», είπε ο Smith «Είμαστε όλοι κύριοι του πόνου και νομίζω ότι είναι πραγματικά μια πολύ θαρραλέα πράξη να μπεις στην queer χαρά του όλα.”

🗓️ 11 Jan 2023

Related Articles