Ο Sam Smith κυκλοφορεί τη γιορτινή ερωτική μπαλάντα «Night Before Christmas»

Sam-Smith-1042453-1068x558

Η μαγική φωνή του Sam Smith συνδυάζεται ιδανικά με τη ζεστασιά των Χριστουγέννων. Ο Sam Smith μοιράζεται ένα νέο πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο τραγούδι με τίτλο «Night Before Christmas».

Πρόκειται για μία πανέμορφη γιορτινή ερωτική μπαλάντα, όπου ο Βρετανός pop star τραγουδά απαλά πάνω από τον ζεστό ήχο της κιθάρας και τις λαμπερές νότες του πιάνου. «Έλα να ξεκουράσεις το κουρασμένο σου κεφάλι στο στήθος μου/ Η χρόνιά είναι πίσω μας, είμαστε ακόμα στα καλυτέρα μας».

Αν και το “Night Before Christmas” έρχεται ως μοναδική κυκλοφορία, θα προστεθεί στην εορταστική συλλογή του Smith, The Holly And The Ivy. Αυτός ο δίσκος κυκλοφόρησε το 2020 και περιλαμβάνει διασκευές των “Have Yourself A Merry Little Christmas”, “Fire On Fire (από Watership Down)” και του αρχικού τραγουδιού “The Lighthouse Keeper”.

Το εορταστικό σινγκλ προηγείται του επόμενου άλμπουμ του Smith, Gloria, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 27 Ιανουαρίου 2023, μέσω της EMI Records/Capitol Records. Την περασμένη εβδομάδα, ο καλλιτέχνης που έσπασε τα ρεκόρ ανακοίνωσε τη λίστα κομματιών για το άλμπουμ, το οποίο θα περιλαμβάνει συνεργασίες με τους Ed Sheeran, Jessie Reyez και Koffee, μαζί με τη συγκλονιστική ομάδα του Smith με την Kim Petras, “Unholy”.

Φτιαγμένη με τους μακροχρόνιους συνεργάτες Jimmy Napes, Stargate και τον σταθερό φίλο του Max Martin, ILYA, το Gloria δεν είναι μόνο μια δημιουργική αποκάλυψη αλλά κάτι σαν μια προσωπική επανάσταση για τον διάσημο καλλιτέχνη. Στιχουργικά, τα θέματα βυθίζονται βαθιά, σε σύγχρονες αφηγήσεις γύρω από το σεξ, τα ψέματα, το πάθος, την αυτοέκφραση και την ατέλεια.

Σε μια δήλωση, ο Smith περιέγραψε το άλμπουμ ως «συναισθηματική, σεξουαλική και πνευματική απελευθέρωση». «Ήταν όμορφο, με αυτό το άλμπουμ, να τραγουδήσω ξανά ελεύθερα», πρόσθεσε. «Περίεργα, αισθάνομαι σαν τον πρώτο μου δίσκο. Και είναι σαν να ενηλικιώνεσαι».

Ο σταρ θα ξεκινήσει την νέα του περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη, τον επόμενο Απρίλιο του 2023.

🗓️ 21 Nov 2022

Related Articles