Ο Sam Smith και η Kim Petras έχουν το νούμερο ένα τραγούδι στον κόσμο

Δεν συμβαίνει συχνά ένας non – binary καλλιτέχνης και μια trans γυναίκα να βρίσκονται μαζί σε ένα διάσημο chart του Billboard, αλλά ο Smith και η Petras το έχουν κάνει πραγματικότητα.

Αυτή την εβδομάδα, το νέο ντουέτο των τραγουδιστών “Unholy” έφτασε στο Νο. 1 τόσο στα charts Billboard Global 200 όσο και στο Billboard Global Excluding των ΗΠΑ. Τα δύο charts, που ιδρύθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2020, κατατάσσουν τραγούδια με βάση τη ροή και τη δραστηριότητα πωλήσεων από περισσότερες από 200 περιοχές ανα τον κόσμο. Ενώ το τραγούδι έκανε το ντεμπούτο του στο νούμερο ένα στο παγκόσμιο chart, έκανε το ντεμπούτο του στο νούμερο τρία στο Billboard Hot 100 με έδρα τις ΗΠΑ.

Το “Unholy” που κυκλοφόρησε στις 24 Σεπτεμβρίου, αφηγείται μια ιστορία απιστίας, με την Petras να εμφανίζεται ως η “άλλη γυναίκα”. Το αποπνικτικό ποπ κομμάτι έγινε αρχικά viral τον Αύγουστο, αφού ο Smith δημοσίευσε ένα TikTok βίντεο στο οποίο το ζευγάρι χόρεψε ένα απόσπασμα του τραγουδιού. Έκτοτε έχει συγκεντρώσει πάνω από 32 εκατομμύρια προβολές και ο ήχος έχει χρησιμοποιηθεί σε πάνω από 450.000 TikToks. Αργότερα τον ίδιο μήνα, ο Smith μοιράστηκε άλλο ένα TikTok με την Petras να συγχρονίζουν τα χείλη τους στο δημοφιλές ηχητικό Euphoria «Περίμενε, είναι αυτό το παιχνίδι για εμάς;» μαζί, με τη λεζάντα «Όταν ακούγονται ψίθυροι ενός queer banger».

Μετά την κυκλοφορία του στις 24 Σεπτεμβρίου, το “Unholy” έφτασε επίσης στο νούμερο ένα παγκοσμίως στο Spotify. Στις 30 Σεπτεμβρίου, ο Smith και η Petras μοιράστηκαν το επίσημο μουσικό βίντεο “Unholy”, στο οποίο ο Smith πρωταγωνιστεί ως MC και η Petras παίζει μια χαρισματική χορεύτρια.

🗓️ 05 Oct 2022

Related Articles