Ο Sam Smith ερμήνευσε το «Stay With Me» στον Λευκό Οίκο

Ο Sam Smith εμφανίστηκε στον Λευκό Οίκο στις 13 Δεκεμβρίου για να ερμηνεύσει το “Stay With Me”.

Ο τραγουδιστής ήταν μεταξύ πολλών σταρ που υποστήριζαν την υπογραφή του Νόμου για τον Σεβασμό του Γάμου από τον Πρόεδρο Μπάιντεν, ο οποίος υπόσχεται να προστατεύει τους γάμους μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου και διαφυλετικότητας σύμφωνα με την ομοσπονδιακή νομοθεσία.

Ο Smith ανέβηκε για να εκτελέσει μια εκθαμβωτική ερμηνεία του σινγκλ τους του 2014 με την μπάντα του. Η Cyndi Lauper ερμήνευσε επίσης δύο κομμάτια στην τελετή, συμπεριλαμβανομένων των “True Colors” και “Stay With Me”. «Αυτή τη φορά, η αγάπη κερδίζει», είπε η Λάουπερ πριν από την πρώτη προτού προσθέσει: «Δύναμη σε όλους τους ανθρώπους».

Ο νόμος για τον σεβασμό του γάμου ακολουθεί την ανατροπή του 2022 από το Ανώτατο Δικαστήριο της υπόθεσης Roe v. Wade, η οποία είχε ως αποτέλεσμα η άμβλωση να μην προστατεύεται πλέον ως ομοσπονδιακό δικαίωμα στις ΗΠΑ για πρώτη φορά από το 1973, και κάθε πολιτεία πρέπει να αποφασίσει ξεχωριστά εάν θα περιορίσει ή θα απαγορεύσει άμβλωση.

Πλήθος διασημοτήτων αντέδρασε με οργή στην απόφαση εκείνη την εποχή, συμπεριλαμβανομένων των Taylor Swift και Pearl Jam.

Ως αποτέλεσμα της απόφασης, η Halsey μετέδωσε επίσης ένα βίντεο με πλάνα διαμαρτυρίας και γεγονότα σχετικά με τις στατιστικές για τις αμβλώσεις κατά τη διάρκεια της περιοδείας της “Love And Power” και ενώθηκε με τους Billie Eilish, Megan Thee Stallion και Phoebe Bridgers υπογράφοντας μια επιστολή που καταγγέλλει το σχέδιο γνωμοδότησης.

Ο Χάρι Στάιλς μίλησε επίσης για το σχέδιο γνωμοδότησης του Ανωτάτου Δικαστηρίου που διέρρευσε εκείνη την εποχή.

Σε ένα tweet που ανακοινώνει το νομοσχέδιό του χθες, ο Πρόεδρος Μπάιντεν είπε: «Σήμερα, υπογράφω τον νόμο για τον σεβασμό του γάμου – ένα νομοσχέδιο ορόσημο για τα πολιτικά δικαιώματα που τιμά το θάρρος και τη θυσία γενεών ζευγαριών που αγωνίστηκαν για την ισότητα του γάμου και τα ίσα δικαιώματα».

🗓️ 15 Dec 2022

Related Articles