Ο Sam Smith ακυρώνει άλλη μια συναυλία λόγω ασθένειας

10fc00c0-e346-11ed-b77d-1f11e1023bd0

Ο Sam Smith ακύρωσε άλλη μια παράσταση στην περιοδεία του GLORIA με ειδοποίηση λιγότερο από 24 ώρες στους κατόχους εισιτηρίων. Ο τραγουδιστής του «I’m Not Here To Make Friends» είχε ήδη καθυστερήσει τη συναυλία του στη Γλασκώβη το Σαββατοκύριακο λόγω ασθένειας και τώρα έχουν επαναπρογραμματίσει τη συναυλία τους στο Μπέρμιγχαμ για τις 27 Μαΐου 2023.

Ο Smith, 30 ετών, επρόκειτο να εμφανιστεί στο Birmingham’s Resorts World Arena την Τρίτη 25 Απριλίου. Στις 4 μ.μ. της Δευτέρας 24 Απριλίου, ο τραγουδιστής ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Ναυτικοί, λυπάμαι πολύ που σας ενημερώνω ότι η ομάδα μου και εγώ δεν είμαστε ακόμα καλά, οπότε δυστυχώς πρέπει να προγραμματίσουμε εκ νέου το σόου μας στο Μπέρμιγχαμ για το Σάββατο 27 Μαΐου 2023.

“Είναι τόσο σημαντικό για μένα που σας δίνουμε την καλύτερη εκδοχή της Gloria. Δεν θέλω να τη ζήσετε με τίποτα λιγότερο. Σας ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση, ξέρω πόσο ενθουσιασμένοι είναι όλοι να δουν την παράσταση, και εγώ αισθάνεστε το ίδιο όταν σας βλέπω όλους.

Ο τραγουδιστής του Stay With Me, αποκάλυψε προηγουμένως ότι έπασχε από ιό και μετέφερε το ραντεβού τους στο OVO Hydro της Γλασκώβης από το Σάββατο 22 Απριλίου έως την Πέμπτη 25 Μαΐου.

Ο Σμιθ είπε: «Εμένα και πολλά μέλη της ομάδας μου έχουμε χτυπηθεί από έναν ιό, αυτό μας έκανε πραγματικά αδιαθεσία. «Θέλω να σας δώσω την καλύτερη έκδοση του Gloria the Tour και αυτή τη στιγμή αυτό δεν είναι δυνατό».

🗓️ 26 Apr 2023

Related Articles