Ο Ryan Gosling έφτασε στο Billboard Hot 100 με το ντεμπούτο του από το soundtrack ταινίας «Barbie» με το «I'm Just Ken»

GettyImages-1503904706-AGni3H

Το τραγούδι του Ken το οποίο ερμήνευσε ο Ryan Gosling μπορεί να μην ξέρει ακριβώς πού ανήκει στη νέα ταινία της Barbie, αλλά υπάρχει ένα μέρος που πιθανότατα δεν περίμενε ποτέ να καταλήξει: στο Billboard Hot 100. Σωστά, η συνεισφορά στο soundtrack του Ryan Gosling, “I’m Just Ken”, έχει προκαλέσει αρκετό ενδιαφέρον για να εμφανιστεί ανάμεσα στα 100 καλύτερα τραγούδια της χώρας.

Μπαίνει στο chart στο Νο. 87, κάτι που είναι αρκετά εντυπωσιακό αν σκεφτεί κανείς ότι είναι η πρώτη εμφάνιση του Gosling στο Hot 100.

Το “I’m Just Ken” δεν είναι το μόνο τραγούδι που ερμηνεύει στο soundtrack. Ένα άλλο τραγούδι που ερμηνεύει στην ταινία είναι μια διασκεδαστική διασκευή του “Push” των Matchbox Twenty. Το τραγούδι έτυχε επίσης θερμής υποδοχής από τους θαυμαστές – συμπεριλαμβανομένων ορισμένων που δεν είχαν καν συνειδητοποιήσει ότι ήταν μια διασκευή ενός τραγουδιού που είναι (πιθανότατα) παλαιότερο από ό, τι είναι – καθώς και από τον αρχικό ερμηνευτή του τραγουδιού Rob Thomas. Είπε ότι σκέφτηκε ότι η στιγμή που χρησιμοποιήθηκε στην ταινία είναι «ξεκαρδιστική» και ανακουφίστηκε που δεν κατέληξε να είναι το αστείο.

Παρεμπιπτόντως, η ίδια η ταινία δεν τα πηγαίνει τόσο άσχημα στο box office. Η ταινία πιστώνεται ότι έσπασε ένα ρεκόρ που κατείχε προηγουμένως ο Captain Marvel της Marvel, και έγινε το μεγαλύτερο άνοιγμα που έγινε ποτέ για ταινία σκηνοθετημένης γυναίκας με 155 εκατομμύρια δολάρια το πρώτο Σαββατοκύριακο.

Το soundtrack της Barbie είναι μια κυκλοφορία της Warner Music. Η Uproxx είναι μια ανεξάρτητη θυγατρική της Warner Music Group.

🗓️ 03 Aug 2023

Related Articles