Ο Ρομέο Σάντος πρόσφερε 100 χιλιάδες δολάρια ως «βοήθεια ανακουφίσεις»  για τον τυφώνα του Πουέρτο Ρίκο

Ο Λατίνος σταρ Ρομέο Σάντος θα δωρίσει 100.000 δολάρια ως βοήθεια για τον τυφώνα του Πουέρτο Ρίκο. Ο «Βασιλιάς» του bachata, όπως είναι γνωστός, έκανε την ανακοίνωση κατά τη διάρκεια του Superstar Q&A στην Εβδομάδα Λατινικής Μουσικής του Billboard 2022, αφού έμαθε ότι το Billboard είχε συνεργαστεί με τον Ερυθρό Σταυρό για να συγκεντρώσει κεφάλαια για το Πουέρτο Ρίκο.

Η Leila Cobo, η Αντιπρόεδρος του Billboard/Λατινικής Βιομηχανίας, ρώτησε αρχικά τον Σάντος αν είναι αλήθεια ότι είχε δεσμευτεί να δωρίσει 20.000 δολάρια.

«Αυτό είναι πολύ γενναιόδωρο», είπε η Cobo.

«Το Πουέρτο Ρίκο έχει δώσει πολύ περισσότερα από 20.000 δολάρια», είπε ο Σάντος. «Ας το ενισχύσουμε. Ας δώσουμε 100.000 δολάρια!» δήλωσε με ένα δυνατό χειροκρότημα. Το ποσό θα περιλαμβάνει 30.000 δολάρια που δεσμεύτηκε από τον επιχειρηματικό του συνεργάτη, Artie Pabon.

Ο επικεφαλής μάρκετινγκ του Billboard, Dana Droppo, ανακοίνωσε τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, κατά την έναρξη της Εβδομάδας Latin Music, ότι το Billboard θα υποστηρίξει τις προσπάθειες ανακούφισης από καταστροφές και αποκατάστασης από τον τυφώνα στο Πουέρτο Ρίκο, υποστηρίζοντας τον Αμερικανικό Ερυθρό Σταυρό με μια δωρεά χρησιμοποιώντας έσοδα από το Billboard Latin Music Week. Συνεργάτες επωνυμίας, καλλιτέχνες και στελέχη προσκλήθηκαν να δωρίσουν, με τη μητρική εταιρεία του Billboard, την Penske Media Corporation, δωρεές έως και 50.000 δολάρια.

Ο Σάντος, ο οποίος γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη από Δομινικανή πατέρα και Πορτορικανή μητέρα, άκουσε για τις προσπάθειες δωρεάς ενώ περίμενε να ανέβει στη σκηνή για τη συνεδρία του Q&A το απόγευμα της Τρίτης.

Πριν ανέβει στη σκηνή, ενημέρωσε την ομάδα του ότι θα δώριζε τα $20.000. Στη συνέχεια, μέσα σε λίγα λεπτά, είπε στην Cobo ότι θα ανέβαζε αυτό το ποσό στα 100.000 δολάρια. Ο τυφώνας Φιόνα έπληξε το Πουέρτο Ρίκο την περασμένη εβδομάδα, αφήνοντας εκατομμύρια ανθρώπους χωρίς ρεύμα ή πόσιμο νερό. Μέχρι τις 26 Σεπτεμβρίου, περισσότεροι από 700.000 άνθρωποι στο Πουέρτο Ρίκο, σχεδόν το ένα τέταρτο του πληθυσμού του νησιού, δεν είχαν ακόμα ρεύμα, σύμφωνα με μια αναφορά στο newswire Reuters.

🗓️ 03 Oct 2022

Related Articles