Ο Robbie Williams αναλογίζεται για το τρέιλερ της νέας σειράς «Robbie Williams» στο Netflix  

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για ένα ντοκιμαντέρ τεσσάρων μερών αφιερωμένο στον Robbie Williams. Τα ντοκιμαντέρ, με απλά τον τίτλο “Robbie Williams”, θα προβληθούν στις 8 Νοεμβρίου και θα περιλαμβάνουν “30 χρόνια απαρατήρητου αρχείου πλάνα” που αφηγείται την ιστορία της καριέρας του Άγγλου τραγουδιστή, από την εποχή του ως νεαρό αγόρι σε ένα boyband. (το Take That) στις σόλο επιτυχίες του και εμβαθύνει στους αγώνες του Robbie με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

«Ήμουν στο κέντρο της παγκόσμιας ποπ κουλτούρας», αφηγείται ο Williams στο τρέιλερ. «Ήταν σαν να έδινα τόσο πολύ από τον εαυτό μου που δεν μπορούσα να αναγνωρίσω τον εαυτό μου πια. Όταν είσαι στο επίκεντρο, δεν μπορείς να εμπιστευτείς κανέναν».

Η παραγωγή της σειράς έγινε από τους Ridley Scott Associates και Asif Kapadia, το ταλέντο πίσω από το ντοκιμαντέρ «Amy» για την Amy Winehouse. Σκηνοθέτης είναι ο Joe Pearlman, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει στο παρελθόν ένα ντοκιμαντέρ για τον Lewis Capaldi. Σε προηγούμενη ραδιοφωνική συνέντευξη, ο Williams είχε σχολιάσει τη σειρά ντοκιμαντέρ: «Θα είναι γεμάτη σεξ, ναρκωτικά και ψυχικές ασθένειες. Σε αντίθεση με πολλούς, μου αρέσει όταν φαίνονται τα πάντα. Σπάνια, ή ίσως ποτέ, δεν έχω πει: «Αυτό είναι πάρα πολύ, βγάλτε το.» Αντίθετα, νομίζω ότι ποτέ δεν είναι αρκετό».

🗓️ 13 Oct 2023

Related Articles