Ο RM των BTS θα κυκλοφορήσει το πρώτο του σόλο άλμπουμ

01-RM-bts-billboard-1548

Ο RM υποσχέθηκε ότι ένα σόλο άλμπουμ θα έφτανε στο άμεσο μέλλον και τώρα έχει οριστεί και η ημερομηνία κυκλοφορίας του πρώτο του σόλο άλμπουμ μαζί με τον επίσημο τίτλο του έργου. Την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου, ο ράπερ δημοσίευσε την είδηση ​​μέσω Instagram, μοιράζοντας μια φωτογραφία από ένα έντονο μπλε τζιν, μαζί με μερικά στοιχεία από το LP. «Indigo», έγραψε ο RM στη λεζάντα της ανάρτησης. “RM 1st Solo Album, 12/2.”

Η μουσική δισκογραφική των BTS, BigHit Music, μοιράστηκε επίσης τα νέα στις αντίστοιχες ροές της, μαζί με μια φωτογραφία ενός δείγματος μπλε υφάσματος με τον τίτλο του άλμπουμ σε λευκό. Η εταιρεία πρόσθεσε επίσης ότι το Indigo θα κυκλοφορήσει στις 2 Δεκεμβρίου.

«Το Indigo αφηγείται τις ιστορίες και τις εμπειρίες που έχει περάσει ο RM, σαν ημερολόγιο», ανέφερε ένα δελτίο τύπου για το έργο. “Το άλμπουμ θα παρουσιάσει μια διαφορετική γοητεία του RM με διάφορους επιλεγμένους καλλιτέχνες.” (Κανένας από τους επιλεγμένους καλλιτέχνες δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη.)

Αν και το Indigo θα είναι το πρώτο ολοκληρωμένο σόλο άλμπουμ του RM, ο ράπερ κυκλοφόρησε προηγουμένως δύο mixtapes. Ήταν ο πρώτος από τα μέλη του BTS που μοιράστηκε σόλο υλικό, εγκαταλείποντας το ομώνυμο mixtape του το 2015, το οποίο περιείχε σινγκλ “Do You”, “Awakening” και “Joke”. Στη συνέχεια, ο RM κυκλοφόρησε ένα δεύτερο mixtape το 2018 με τίτλο Mono. Το “Forever Rain” κυκλοφόρησε ως το μοναδικό σινγκλ από αυτό το τελευταίο σύνολο τραγουδιών και το σετ έκανε το ντεμπούτο του στο Νο. 26 του Billboard 200.

Η ανακοίνωση του σόλο άλμπουμ των RM έρχεται λίγο αφότου ο Τζιν κυκλοφόρησε το δικό του σόλο κομμάτι με τίτλο «The Astronaut». Το κομμάτι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Νο. 51 του Billboard Hot 100.

🗓️ 11 Nov 2022

Related Articles