O RM των BTS αποκαλύπτει τη λίστα κομματιών από το νέο του άλμπουμ 'Indigo'

RM-BTS-15622807542-1068x712

Το μέλος των BTS RM ετοιμάζει το ντεμπούτο του σόλο άλμπουμ «Indigo» για κυκλοφορία τον επόμενο μήνα και τώρα μοιράζεται τη λίστα με τα τραγούδια, αποκαλύπτοντας συνεργασίες με τους Erykah Badu, Anderson. Paak, Mahalia και άλλους που θα εμφανιστούν στα κομμάτια του δίσκου.

Το άλμπουμ με 10 κομμάτια πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 2 Δεκεμβρίου. Αφού επιβεβαιώθηκε από την Big Hit Entertainment, ανακοινώθηκε επίσημα νωρίτερα αυτό το μήνα στο Weverse από τον ίδιο τον RM, ο οποίος είπε ότι είχε δουλέψει για τέσσερα χρόνια στο άλμπουμ και είπε ότι ήταν ” πολύ διαφορετικό» από τα προηγούμενα έργα του.

Συζητώντας τον δίσκο τον Ιούλιο, περιέγραψε το επερχόμενο άλμπουμ ως «το ημερολόγιο και το αρχείο του για το 2019 έως το ’22». Νωρίτερα αυτό το μήνα, μοιράστηκε ένα νέο teaser βίντεο για το «Indigo», αποκαλώντας το άλμπουμ «το τελευταίο αρχείο των είκοσι μου».

Το βασικό του σινγκλ θα είναι το τραγούδι του οποίου ο κορεατικός τίτλος μεταφράζεται σε «Wild Flower Play». Συμμετέχει τον Cho Yu-jin, έναν τραγουδιστή του συγκροτήματος Cherry Filter, και περιλαμβάνει επίσης συνεισφορές από τον DOCSKIM, έναν πληκτρίστα και παραγωγό του Seo Taiji Band.

Σύμφωνα με το Big Hit Music, το τραγούδι «κουβαλάει την επιθυμία του ράπερ να ζήσει σαν ένα ήρεμο αγριολούλουδο, όχι μια φλόγα που είναι επιδεικτική αλλά εξαφανίζεται σε μια στιγμή», αναφέρει το Yonhap.

Άλλοι καλεσμένοι στο «Indigo» είναι οι Tablo of Epik High, Colde και Paul Blanco. Ο Tablo, σε ένα tweet που επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του στο τραγούδι «All Day», έγραψε: «Όλοι το θέλατε τόσο καιρό. Το ίδιο κάναμε κι εμείς.” Ο RM πιστώνεται ότι συνέγραψε όλα τα κομμάτια στο «Indigo», ενώ την παραγωγή του δίσκου ανέλαβαν οι Pdogg, john eun, HONNE, eAeon και άλλοι.

Αν και το «Indigo» θα σηματοδοτήσει το ντεμπούτο σόλο άλμπουμ του RM, ακολουθεί δύο mixtapes από το μέλος των BTS – το ομώνυμο «RM» το 2015, μαζί με το «mono» του 2018. Σε μια κριτική τεσσάρων αστέρων του τελευταίου, το NME το περιέγραψε ως ένα «ατμοσφαιρικό και ανακλαστικό» έργο, που «δείχνει την εντυπωσιακή του ανάπτυξη από την κυκλοφορία του προκατόχου του».

«Ο RM έχει ήδη δώσει στους θαυμαστές του μια ειλικρινή ματιά στον κόσμο του μέσω δύο mixtapes», δήλωσε η Big Hit Entertainment νωρίτερα φέτος σε μια δήλωση για το επερχόμενο άλμπουμ. «Μέσα από το ‘Indigo’, ο RM εκφράζει τις ειλικρινείς σκέψεις και τα συναισθήματά του και προβάλλει μια ευρεία μουσική μέσα από συνεργασίες με διάφορους καλλιτέχνες».

Η εστίαση των BTS στις σόλο δραστηριότητες ξεκίνησε νωρίτερα φέτος, με τον J-hope να κυκλοφορεί το ντεμπούτο σόλο άλμπουμ του «Jack In The Box» τον Ιούλιο. Σε μια κριτική πέντε αστέρων, το NME το χαρακτήρισε «προκαλώντας σκέψεις και γεμάτο φρέσκες νέες γεύσεις», περιγράφοντας τον ράπερ ως «ένα αστέρι πιο συναρπαστικό και τρομερό από ποτέ».

Τον περασμένο μήνα, ο τραγουδιστής των BTS Jin μοιράστηκε σόλο σινγκλ «The Astronaut», το οποίο έγραψε από κοινού με τους Coldplay. Το NME περιέγραψε το τραγούδι ως “το αστέρι των BTS στα μαγευτικά του καλύτερα” σε μια κριτική τεσσάρων αστέρων κατά την κυκλοφορία του. Αυτή την εβδομάδα, το μέλος Jungkook έκανε το ντεμπούτο του νέου σόλο σινγκλ «Dreamers» στην τελετή του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2022 στο Κατάρ.

Αυτή την εβδομάδα αναφέρθηκε επίσης ότι ο Jin θα καταταγεί για υποχρεωτική στρατιωτική θητεία τον επόμενο μήνα. Και τα επτά μέλη θα εκπληρώσουν τα στρατιωτικά τους καθήκοντα σύμφωνα με τη νομοθεσία της Νότιας Κορέας, με τον 29χρονο Τζιν, ως το μεγαλύτερο μέλος, να είναι ο πρώτος που θα καταταγεί. Το επτά κομμάτι αναμένεται να αποσυρθεί πλήρως από την υπηρεσία και να συγκληθεί εκ νέου ως ομάδα μέχρι το 2025.

🗓️ 25 Nov 2022

Related Articles