Ο Rema γιορτάζει την πρώτη του Hot 100 Top 10 επιτυχία με το "Calm Down"

REMA-credit-Scrdofme-2022-billboard-1548

Ο Rema δεν μπορεί να ηρεμήσει αφού κέρδισε την πρώτη του επιτυχία στην καριέρα του στο Billboard Hot 10 top 10 με το “Calm Down”, σε συνεργασία με τη Selena Gomez.

«Προσπαθούσα να συγκρατήσω τα δάκρυα μου, ξέρω πόσο σκληρά δούλεψα για να φτάσω τον ήχο μου μέχρι εδώ, είμαι ευγνώμων στον Θεό για το πόσο μακριά έχω φτάσει», έγραψε ο Rema (πραγματικό όνομα Divine Ikubor) σε μια ανάρτηση στο Instagram που περιείχε μια φωτογραφία του εαυτού του και μια φωτογραφία του Top 10 του τσαρτ Hot 100 με ημερομηνία 25 Μαρτίου. «Αγάπη σε αυτούς που πίστεψαν, αγάπη στη Βασίλισσα @selenagomez».

Το “Calm Down” κυκλοφόρησε αρχικά στις 11 Φεβρουαρίου 2022 μέσω των Jonzing World, Mavin, SMG Music, Virgin και Interscope. Ήταν το δεύτερο σινγκλ από το ντεμπούτο στούντιο άλμπουμ της Rema Rave & Roses, το οποίο έφτασε στο Νο. 2 στο τσαρτ World Albums του Billboard. Το remix με τη βοήθεια του Gomez έφτασε στις 25 Αυγούστου 2022 και έφτασε στην κορυφή Global Excl. Το US καθώς και το U.S. Afrobeats Songs, όπου αυτή τη στιγμή διανύει την 29η εβδομάδα στο Νο. 1, σημειώνοντας τη μεγαλύτερη πορεία στην κορυφή του chart από τότε που το Billboard και το Afro Nation το κυκλοφόρησαν τον Μάρτιο του 2022.

«Δεν κάνω πραγματικά ρεμίξ – τα περισσότερα τραγούδια μου είναι σόλο ή μουσικά. Ήθελα μια γυναικεία φωνή στο τραγούδι. Το τραγούδι είχε ήδη φουντώσει, οπότε ένιωσα ότι χρειαζόμασταν κάποιον που θα μπορούσε να το ανεβάσει στο επόμενο επίπεδο. Από τις συζητήσεις, τον προγραμματισμό και τις διαθέσιμες επαφές και τη φιλία μας, η Selena ήταν η καλύτερη επιλογή», είπε ο καλλιτέχνης του Afrorave σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Billboard. «Κάθε μέρα ξυπνάω με καλά νέα. Όχι μόνο καλά νέα για το πόσο καλά πηγαίνει η καριέρα μου. έχει να κάνει με το πόσο καλά πετάει η κουλτούρα μου. Το Afrobeats πηγαίνει στο επόμενο επίπεδο. Αυτό το τραγούδι ανοίγει πόρτες και γέφυρες. Οι ακροατές θέλουν να μάθουν τι άλλο έρχεται από τη Νιγηρία, τι άλλο έρχεται από την Αφρική. Είμαι τόσο χαρούμενος” πρόσθεσε.

🗓️ 24 Mar 2023

Related Articles